Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Masterpiece toont trailer voor dramaserie Alice & Jack

Masterpiece toont trailer voor dramaserie Alice & Jack

Masterpiece heeft de eerste trailer laten zien van Alice & Jack, de Britse dramaserie met Andrea Riseborough en Domhnall Gleeson in de hoofdrollen.
Alice & Jack is bedacht en geschreven door Victor Levin (Mad Men). Riseborough (Bloodline) en Gleeson (The Patient) spelen de hoofdrollen in wat distributeur Fremantle omschrijft als een "eeuwenoud liefdesverhaal". De logline voegt eraan toe: "Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten zijn ze verbonden door een connectie die zo krachtig is dat het lijkt alsof niets deze kan verbreken, maar zal hun pad hen leiden naar een plek van geluk en saamhorigheid? Of zullen het leven en hun eigen emotionele complexiteit in de weg staan."

Alice & Jack

"We verenigen ons in het verlangen om bewijs van echte liefde te zien, en ook zijn we gekalmeerd om met elkaar de pijn van de onvermijdelijke onvolmaaktheid ervan te delen," zei Riseborough in een verklaring. "Dit verhaal is voor iedereen die wel of niet het offer kon brengen dat de liefde vroeg, voor iedereen die de strijd aangaat en degene accepteert die zijn ziel laat zweven, voor iedereen die ernaar verlangt te voelen, die gevoeld heeft en die de tintelende verwachting voelt van de vreugde van de liefde."

Alice & Jack ging in september in première op het TIFF (Toronto International Film Festival). Masterpiece-executeur Susanne Simpson beschreef de serie als een "uitzonderlijk mooie en diepgaande serie die we met trots aan onze line-up toevoegen."

Alice & Jack brengt grote productiemaatschappijen samen in de Academy Award-genomineerde Groundswell Productions, het BAFTA-winnende Me + You Productions, De Maio Entertainment en Fremantle. Fremantle verzorgt ook de wereldwijde verkoop.

De zesdelige serie gaat zondag 17 maart om in première op PBS air, PBS.org, de PBS App en het PBS Masterpiece Prime Video Channel.

Hieronder kun je de trailer voor Alice & Jack bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten