Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American (2018) vernieuwd met zesde seizoen door The CW

The CW mag dan zijn script-ambities terugschroeven, maar het behoudt All American (2018).

Het netwerk heeft de dramaserie een vroege verlenging van het zesde seizoen gegeven, de eerste verlenging van een script-serie nadat Nexstar eerder dit jaar eigenaar werd.

All American, de nummer één lineaire serie van The CW in 18-49 volwassenen, de best bekeken serie op digitaal en de grootste serie in totaal aantal kijkers op alle platforms, gaat op maandag 23 januari van start met het vijfde seizoen.

Het zal vervolgens terugkeren voor seizoen zes in het uitzendseizoen van 2023-24.

All American (2018)

Deadline begrijpt dat de serie, afkomstig van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios, geproduceerd zal blijven worden in lijn met de vorige seizoenen. Dit komt ondanks het feit dat het netwerk de budgetten voor scripts wil verlagen en een licentievergoeding van 1 miljoen dollar per aflevering voor dramaseries voor ogen heeft.

Het is ook de eerste verlenging sinds Brad Schwartz is aangenomen als president van Entertainment.

Het gaat in tegen een trend waarbij een groot aantal scripted series van The CW afloopt, waaronder DC's Stargirl, The Flash (2014), Riverdale en Nancy Drew (2019).

Seizoen vijf begint wanneer Laura (Monet Mazur) Billy (Taye Diggs) een verrassingsfeest voor zijn verjaardag geeft, iedereen samenkomt om Billy te roosteren, maar Billy een dreigende beslissing boven zijn hoofd heeft hangen. Spencer (Daniel Ezra) doet een poging om te doen wat het beste voor hem is, in de hoop dat het Olivia (Samantha Logan) en hem helpt om een stap verder te gaan.

Jayme (gastactrice Miya Horcher) geeft Asher (Cody Christian) wijze raad over zijn toespraak met JJ (Hunter Clowdus), maar ze negeert haar eigen advies om op rode vlaggen te letten. Ondertussen krijgen Jordan (Michael Evans Behling) en Layla (Greta Onieogou) hun eerste ruzie over iets wat geen van beiden had kunnen voorspellen.

All American (2018) wordt geproduceerd door Nkechi Okoro Carroll, Berlanti, Sarah Schechter, John A. Norris, Jameal Turner, Mike Herro en David Strauss.

"In de afgelopen vijf seizoenen heeft All American (2018) zich gevestigd als een van de paradepaardjes van CW," aldus Schwartz. "All American (2018) is niet alleen de jongste serie van het netwerk, maar ook de sterkste performer wanneer we al onze platforms combineren. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met showrunner Nkechi Okoro Carroll, Greg Berlanti, Sarah Schechter, het hele creatieve team en de ongelooflijke cast voort te zetten voor een nieuw seizoen van boeiend familiedrama."
Video on youtube
Vorige aflevering
I Do (2)
I Do (2)
06x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_knepper69
21 jan 2023 23:05 -
Er staat in het artikel dat seizoen 5 op 23 januari start maar dat is al bezig hoor. Op 23 januari is het al aflevering 8 van seizoen 5. Ik volg momenteel seizoen 4. Na een heel goed derde seizoen valt seizoen 4 wat tegen en het is dan toch de hamvraag of het nodig is om een zesde seizoen te maken.
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
22 jan 2023 08:54
Deel 2 van seizoen 5 start op 23 januari, dat is wat ze bedoelen.
Reageer
All American (2018)