Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American (2018) vernieuwd met een zevende seizoen

The CW heeft de dramaserie All American (2018) vernieuwd met seizoen zeven, bestaand uit dertien afleveringen, dat in 2025 te zien zal zijn.

Daarnaast kondigde het netwerk vandaag aan dat het seizoen elf van de ongescripte goochelcompetitieserie Penn & Teller: Fool Us en seizoen vier van The Chosen heeft vernieuwd.

Het nieuws over All American (2018) is niet verrassend omdat het universiteitsdrama zich in de beste positie bevond van alle overgebleven scriptseries van The CW om door te gaan.

All American (2018)

All American (2018), waarvan de vernieuwing voor seizoen zes was vastgelegd in Nexstar's deal om The CW over te nemen, is een top kijkcijferkanon en is ook economisch gezien het meest haalbaar om te produceren voor de studio, Warner Bros. TV, omdat de licentievergoeding, die waarschijnlijk meer dan $1 miljoen per aflevering bedraagt, de hoogste is van alle drie "oude CW" drama's die dit jaar vernieuwd moesten worden.

Van de andere twee werd Walker onlangs gecanceld en de kansen voor All American: Homecoming zien er niet goed uit, maar er zal geen formele beslissing worden genomen totdat de spin-off in juli aan zijn derde seizoen begint.

Het is onduidelijk of de vernieuwing van seizoen zeven van All American (2018) gepaard ging met een verlaging van het budget, waar geruchten over gingen. Er wordt verwacht dat de serie castingwijzigingen zal ondergaan, waardoor de kosten boven de lijn omlaag zouden gaan als enkele - maar niet alle - huidige castleden zouden vertrekken en nieuwe gezichten zouden toetreden.

All American (2018) is bezig geweest om na zeven seizoenen een creatief compleet verhaal te vertellen door het afronden van het verhaal van de hoofdpersoon, Spencer James (Daniel Ezra), die net het kampioenschap heeft gewonnen en nog steeds op weg is om mee te doen aan de NFL na zijn junior jaar op de universiteit.

De twee extra afleveringen, die The CW in april bestelde om seizoen zes uit te breiden van dertien naar vijftien afleveringen, zullen helpen om het huidige hoofdstuk van All American (2018) af te sluiten en het volgende op te zetten. De grootte van de bestelling voor seizoen zeven, dertien afleveringen, is in lijn met wat de nieuwe leiding van The CW nastreeft voor hun scriptseries.

All American (2018) is ook uniek omdat het de laatst overgebleven CW-serie is van de rijke Netflix-deal die de streamer had gesloten met WBTV en CBS Studios, dus de studio kan een financiële klap van de CW tot op zekere hoogte opvangen en toch profiteren van het feit dat de serie nog meer seizoenen wordt uitgezonden.

"All American (2018) heeft een iets ander financieel model, gezien de deal met Netflix. "Dat maakt het een beetje interessanter voor iedereen," vertelde Brad Schwartz, The CW Entertainment President, vorige maand.

De zesde seizoensfinale van All American (2018) wordt uitgezonden op maandag 15 juli. De serie, die net de mijlpaal van 100 afleveringen heeft bereikt, is van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios, met als uitvoerende producenten Nkechi Okoro Carroll, die fungeert als showrunner, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jameal Turner, Mike Herro en David Strauss.

"Een sterk najaar zal leiden tot een nog sterkere 2025 op The CW met nieuwe seizoenen van All American (2018), Penn & Teller: Fool Us en The Chosen, die zich voegen bij NASCAR Xfinity Series, WWE NXT, ACC football & basketball, Pac-12 football, Wild Cards, Superman & Lois, The Librarians: The Next Chapter, Inside the NFL, Sullivan's Crossing en nog veel meer," aldus Schwartz. "Na zes seizoenen blijft All American (2018) een topprestatie leveren voor The CW als de best bekeken serie van het netwerk op alle lineaire en digitale platforms."
Vorige aflevering
I Do (2)
I Do (2)
06x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American (2018)