Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeler Daniel Ezra verlaat All American (2018) na het zesde seizoen

Er komt een einde aan het verhaal van Spencer James in All American (2018) van The CW.

Daniel Ezra (foto onder), die het personage de afgelopen zes jaar heeft gespeeld, zal niet terugkeren als vaste acteur in seizoen zeven. Er wordt verwacht dat hij wel gastoptredens zal maken.



In de aflevering van afgelopen maandag, getiteld Victory Lap, wordt Spencer eindelijk geselecteerd voor de NFL na een hartverscheurende Draft Day waarin hij niet werd geselecteerd in de eerste ronde. De aflevering eindigt met een tijdsprong, waarin het publiek Spencer in actie ziet tijdens de Super Bowl voordat hij Olivia (Samantha Logan) ten huwelijk vraagt.

De laatste twee afleveringen van seizoen zes - dat in april werd uitgebreid - zullen zich richten op Spencer en Olivia terwijl ze hun bruiloft plannen.

Bronnen hebben begrepen dat dit een creatieve beslissing was van Ezra en showrunner Nkechi Okoro Carroll voordat ze aan seizoen zes begonnen. Het was geen gevolg van een verlaging van het budget, waarover geruchten gingen voor het zevende seizoen.

Met het vertrek van Ezra opent dit de deur voor verdere castingwijzigingen, waarbij waarschijnlijk een aantal nieuwere personages van de volgende generatie het roer overnemen, zoals eerder werd bericht.

"Na het maken van de moeilijke beslissing om All American (2018) te verlaten, werd mijn enige focus het voltooien van de reis van het meest levensbevestigende personage dat ik ooit heb gespeeld op de manier die hij verdient. Dankzij Nkechi en de schrijvers is mijn wens uitgekomen. Seizoen zes is Spencers afscheid. Ik zal hem missen. Ik zal onze cast en crew missen. Ik hoop dat het net zo leuk was om naar hem te kijken als om hem te spelen," zei Ezra in een verklaring.

Ezra leidt de cast al sinds het eerste seizoen, waarin het publiek Spencer volgt tijdens de beproevingen op zijn weg naar de NFL. De acteur stond de afgelopen seizoenen ook achter de camera en regisseerde meerdere afleveringen, waaronder de mijlpaal van de100ste aflevering, die in mei werd uitgezonden.

In een verklaring zei Okoro Carroll: "De samenwerking met Daniel Ezra in de afgelopen zes seizoenen om het verhaal van Spencer tot leven te brengen is een geweldige, bevredigende ervaring geweest. Daniel is echt een geschenk en bracht zoveel in het personage op en naast het veld. En terwijl Spencer zijn NFL-dromen heeft bereikt, ben ik dankbaar dat Daniel nog steeds een belangrijk deel van deze familie zal blijven, zowel voor als achter de camera als we een nieuw, spannend hoofdstuk van All American (2018) beginnen."

Okoro Carroll is showrunner van All American (2018), dat wordt geproduceerd door Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios. Ze is ook uitvoerend producent naast Greg Berlanti, Jameal Turner, Sarah Schechter, Mike Herro en David Strauss.
Vorige aflevering
Victory Lap
Victory Lap
06x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American (2018)