Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW vernieuwt All American: Homecoming met een derde seizoen

De reis naar de universiteit gaat verder voor de personages in All American: Homecoming. The CW heeft de serie vernieuwd voor een derde seizoen van dertien afleveringen.

All American: Homecoming is een spin-off van All American (2018). Geffri Maya, Peyton Alex Smith, Kelly Jenrette, Cory Hardrict, Sylvester Powell, Camille Hyde, Mitchell Edwards, Netta Walker en Rhoyle Ivy King spelen de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de zeer competitieve HBCU (Historically Black Colleges and Universities) op Bringston University en draait om een groep getalenteerde atleten en studenten. Dit semester heeft Simone (Maya) eindelijk een plek in de top zes van het tennisteam, maar om te bewijzen dat ze daar thuishoort, gaat ze op zoek naar een nieuw soort zusterschap. Damon heeft zijn biologische ouders gevonden, maar de waarheid over waarom hij werd opgegeven leidt ertoe dat hij een overhaaste beslissing neemt die het honkbalteam bedreigt en de deur opent voor een nieuwe tegenstander.

All American: Homecoming

Amara (Jenrette) heeft een nieuwe rol gevonden als voorzitster van Bringston. Marcus (Hardrict) is vastbesloten om het goed te maken met zijn team en met zichzelf. JR (Powell) probeert de relatie met zijn vader te herstellen. Thea (Hyde) worstelt om haar weg terug te vinden naar het veld na haar blessure. Keisha (Walker) vindt haar draai in het dansprogramma en haar relatie met Cam (Edwards), die een manier moet vinden om school te betalen nadat hij zijn beurs is kwijtgeraakt. Nate (King) komt terug op oude patronen, maar met de hulp van haar vrienden kan het anders uitpakken. De druk staat op deze studenten om Black Excellence naar nieuwe hoogten te brengen, terwijl ze nog steeds de hoogte- en dieptepunten en de seksualiteit van de vroege volwassenheid zonder toezicht moeten doorstaan.

Het tweede seizoen van All American: Homecoming een gemiddelde waardering van 0,11 in de 18-49 demografie en 366.000 kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR-weergave tot 03:00 uur). Vergeleken met het eerste seizoen is dat een daling van slechts 2% in de demo en een daling van 6% in kijkcijfers. Het is een van de best bekeken series van The CW. In de kijkcijfers voor live+7 dagen krijgt het universiteitsdrama bijna 70% meer kijkers in vertraagde kijkers.

The CW heeft ook Superman & Lois vernieuwd met een vierde seizoen van tien afleveringen, maar heeft Gotham Knights gecanceld, waardoor Superman & Lois de laatst overgebleven DC superheldenserie op het netwerk blijft. Walker en All American (2018) zijn de enige andere originele CW scripts die terugkeren in 2023-24.

"We zijn verheugd om All American: Homecoming en Superman & Lois terug te brengen naar The CW," zegt Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network. "Deze series zijn twee van onze best presterende series op onze lineaire en digitale platforms met een van de meest gepassioneerde fanbases op televisie. We zijn onze partners bij Warner Bros. Television en Berlanti Productions dankbaar voor hun voortdurende samenwerking en we kunnen niet wachten om aan de nieuwe seizoenen te beginnen."
Vorige aflevering
Before I Let Go
Before I Let Go
03x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American: Homecoming