Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Martin Bobb-Semple gepromoveerd tot vaste acteur in derde seizoen van All American: Homecoming

Terugkerende acteur Martin Bobb-Semple (Orlando 'Lando' Johnson) krijgt een vaste rol in seizoen drie van All American: Homecoming.

All American: Homecoming is een jongvolwassen sportdrama dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de HBCU-ervaring op Bringston University, waar zwarte uitmuntendheid een manier van leven is. Er is nog geen startdatum voor seizoen drie aangekondigd.



In de door Nkechi Okoro Carroll gecreëerde serie speelt Bobb-Semple (foto) de rol van Orlando 'Lando' Johnson, een honkbalspeler die aan het einde van het eerste seizoen wordt geïntroduceerd als een antagonist van een rivaliserende school. Hij wordt in het tweede seizoen overgeplaatst naar Bringston University en raakt al snel verwikkeld in een soort driehoeksverhouding met Simone (Geffri Maya) en Damon (Peyton Alex Smit)].

Seizoen twee eindigde met een cliffhanger, toen Simone zogenaamd haar liefde verklaarde aan Damon of Lando... maar kijkers zien niet wie het is.

In de serie spelen Maya, Cory Hardrict, Sylvester Powell, Camille Hyde, Mitchell Edwards, Netta Walker en Rhoyle Ivy King de hoofdrollen. Smith en Kelly Jenrette hebben terugkerende rollen.

All American: Homecoming is gecreëerd en geproduceerd door Nkechi Okoro Carroll die samen met uitvoerend producent Marqui Jackson optreedt als co-showrunner. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robbie Rogers en Lindsay Dunn zijn ook de uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door Berlanti Productions, Rock My Soul Productions en CBS Studios in samenwerking met Warner Bros. Television.
Vorige aflevering
Lift Me Up
Lift Me Up
03x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American: Homecoming