Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

All American: Homecoming gecanceld door The CW

Het is officieel: The CW gaat niet door met een vierde seizoen van All American: Homecoming.
De cast is gisteren op de hoogte gebracht van de beslissing. Met Walker die ook gecanceld is en Superman & Lois die eindigt met het aankomende vierde seizoen, is All American (2018) de enige overgebleven scriptserie van het pre-Nexstar CW.

All American: Homecoming

All American (2018) en All American: Homecoming uitvoerend producent/showrunner Nkechi Okoro Carroll had een sterke reactie op de beslissing.

"Ik vind het verschrikkelijk om te horen dat All American: Homecoming niet verder zal gaan met meer afleveringen en dat dit nieuwe seizoen, dat in juli van start gaat, ons laatste zal zijn," zei ze. "Maar ik ben zo dankbaar dat ik de afgelopen drie seizoenen met deze ongelooflijke cast en crew, onder leiding van Geffri Maya, heb samengewerkt om de authentieke HBCU-ervaring op jullie televisieschermen te brengen. We hebben deze serie gemaakt voor de cultuur en we danken ons trouwe publiek en onze fans dat ze deze reis met ons hebben gemaakt."

Ze vervolgde: "We hebben deze serie gemaakt zodat onze gemeenschap, onze kinderen (en hun dromen), elke week te zien en te vieren zijn en we zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we die missie hebben volbracht... Vooral met dit spannende laatste seizoen dat we niet kunnen wachten om jullie allemaal te laten zien. Dus met een zwaar maar trots hart, geef ik een laatste schreeuw aan onze favoriete Bringston Lions!"

All American: Homecoming stond op wankele grond. Terwijl de licentiekosten van de serie vorig jaar aanzienlijk werden verlaagd naar $500.000-$750.000 per aflevering, heeft The CW de tarieven dit jaar nog verder verlaagd. Homecoming is populair onder jonge kijkers, maar trekt minder kijkers, iets waar The CW zich meer op richt nu het zijn aantrekkingskracht wil verbreden buiten de jongvolwassenen.

Bovendien heeft All American (2018) een doorlopende deal met Netflix, die het onlangs opgepikte zevende seizoen zou dekken. Producent Warner Bros. TV sloot een aparte deal voor de bestaande seizoenen (1-3) van Homecoming, die een mogelijk vierde seizoen niet zou dekken, aldus bronnen, waardoor de economische aspecten van de serie nog uitdagender worden.

Nog een teken dat The CW niet veel vertrouwen heeft in de spin-off van All American (2018) is dat Homecoming voor het eerst dit jaar niet tijdens het reguliere uitzendseizoen wordt uitgezonden, maar in de zomer. Het derde seizoen start na afloop van het uitgebreide zesde seizoen van All American (2018).

"We willen de cast, crew, producenten, NK, Marqui en iedereen bij Berlanti Productions en Warner Bros. Television bedanken voor hun harde werk en toewijding bij het vertellen van deze belangrijke verhalen gedurende drie ongelooflijke seizoenen," zei het netwerk in een verklaring. Het aankomende laatste seizoen is het beste tot nu toe en we kunnen niet wachten om het met fans te delen vanaf maandag 8 juli."

All American: Homecoming speelt zich af tegen de achtergrond van de HBCU (Historically Black Colleges and Universities) ervaring op Bringston University, waar Black Excellence een manier van leven is. De serie volgt Simone (Geffri Maya uit All American (2018)), een jonge tenniskandidate uit Beverly Hills, en haar hechte kring van uitverkoren familie terwijl ze de hoogte- en dieptepunten en de seksualiteit van de vroege volwassenheid zonder toezicht doormaken op de prestigieuze HBCU.

All American: Homecoming wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en CBS Studios in samenwerking met Berlanti Productions en Rock My Soul Productions, met als uitvoerende producenten Nkechi Okoro Carroll, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robbie Rogers, Marqui Jackson en Lindsay Dunn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten