Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor vierde seizoen van All Creatures Great and Small (2020)

Masterpiece biedt een voorproefje van het vierde seizoen van All Creatures Great and Small (2020), dat begin 2024 terugkeert.

In seizoen vier herneemt Nicholas Ralph zijn rol als de jonge veearts James Herriot, nu gelukkig getrouwd met Helen Herriot, gespeeld door Rachel Shenton (Switched at Birth). Samuel West (Slow Horses) keert terug als James' wispelturige en grillige mentor Siegfried Farnon, terwijl Anna Madeley (Patrick Melrose) verder gaat als Mrs. Hall, de matriarch van Skeldale House. Patricia Hodge (A Very English Scandal) herneemt ook haar rol als de wonderbaarlijk excentrieke Mrs. Pumphrey, en Derek als haar aanbeden en verwende Pekingees Tricki.

All Creatures Great and Small (2020)

All Creatures Great and Small (2020) is een Playground productie voor Channel 5 en Masterpiece in samenwerking met All3Media International. Het keert terug op dezelfde avond als Miss Scarlet and the Duke, waarvan ook het vierde seizoen begint.

In de nieuwe afleveringen van Miss Scarlet and the Duke neemt Eliza (Kate Phillips) de zaak van Nash & Sons over (niet dat hij zonen heeft) en de zaken gaan niet helemaal van een leien dakje, hoewel ze hulp krijgt uit bekende bronnen. Buiten het werk bouwt haar relatie met William (de Duke, gespeeld door Stuart Martin) zich op naar een dreigende beslissing die hun beider leven vorm zal geven.

Het vierde seizoen van All Creatures Great and Small (2020) en het vierde seizoen van Miss Scarlet and the Duke zijn vanaf zondag 7 januari te zien. Op Channel 5 is het vierde seizoen al vanaf 5 oktober te zien.

Hieronder kun je trailer zien voor het vierde seizoen van All Creatures Great and Small (2020).
Video on youtube
Vorige aflevering
On a Wing and a Prayer
On a Wing and a Prayer
04x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All Creatures Great and Small (2020)