Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Masterpiece vernieuwt All Creatures Great and Small (2020) met twee nieuwe seizoenen

Na de seizoensfinale van seizoen vier heeft Masterpiece de succesvolle serie All Creatures Great and Small (2020) vernieuwd met de seizoenen vijf en zes.
Gebaseerd op de geliefde verhalenbundel van James Herriot, zal elk seizoen bestaan uit zes afleveringen plus kerstspecials.

De komende seizoenen keren we terug naar Darrowby met de onconventionele en geliefde Skeldale Family en het bonte gezelschap van boeren, dieren en dorpsbewoners die in de jaren 1940 in de Yorkshire Dales leefden. De opnames vinden plaats op locatie in Yorkshire voor zowel seizoen vijf als zes.

All Creatures Great and Small (2020)

In seizoen vijf keert Callum Woodhouse terug als Tristan Farnon. Ook Nicholas Ralph als dierenarts James Herriot en Samuel West als zijn kwikzilveren mentor Siegfried Farnon keren terug in het vijfde seizoen.

Andere acteurs die zullen terugkeren zijn Anna Madeley als de matriarch van Skeldale House, Mrs. Hall, samen met Rachel Shenton als de charismatische Helen Herriot. James Anthony-Rose verschijnt ook weer als Richard Carmody. Patricia Hodge keert ook terug als de wonderbaarlijk verfijnde Mrs Pumphrey en haar aanbeden pekingees Tricki. Callum Woodhouse herneemt zijn rol als Tristan Farnon, Siegfrieds ondeugende broer die heeft gediend in het Royal Army Veterinary Corps, wanneer hij later in het seizoen onverwacht terugkeert.

All Creatures Great and Small (2020) is een Playground productie voor Channel 5 en Masterpiece in samenwerking met All3Media International. Uitvoerende producenten zijn Colin Callender en Aaron Anderson voor Playground, Susanne Simpson en Rebecca Eaton voor Masterpiece, Louise Pedersen en David Swetman voor All3Media International en Seb Cardwell en Paul Testar voor Channel 5.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

snoepie
29 februari 2024, 12:33
geweldig nieuws, het is een geweldige serie.
1
Log in om een reactie achter te laten