Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

OWN deelt trailer voor terugkeer van juridisch drama All Rise seizoen drie

All Rise keert binnenkort terug naar OWN met de laatste afleveringen. De kabelzender heeft een trailer vrijgegeven waarin wordt verteld wat de volgende stap is voor rechter Lola Carmichael (Simone Missick).

De serie, met ook Wilson Bethel, Jessica Camacho, J. Alex Brinson, Ruthie Ann Miles, Lindsay Mendez, Lindsey Gort en Marg Helgenberger in de hoofdrollen, volgt de mensen die werken in en rond de rechtszaal van rechter Carmichael in Los Angeles.

De serie, die oorspronkelijk Courthouse zou gaan heten, is gemaakt door Greg Spottiswood, die tevens uitvoerend producent is en de pilot-aflevering schreef. Het drama werd oorspronkelijk uitgezonden op CBS voordat het na twee seizoenen werd gecanceld. OWN pikte het drama op voor seizoen drie, maar heeft het nu eveneens gecanceld.

All Rise

Samen met de trailer deelde OWN het volgende: "Seizoen drie gaat over een nieuw begin en begint op de avond van de tussentijdse verkiezingen als de zeer gewaardeerde rechter Lola Carmichael (hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Simone Missick) wacht op de resultaten van haar felbevochten zetel en zich voorbereidt om de grenzen van haar rechtszaal verder te verleggen in de naam van gerechtigheid.

Het derde seizoen van All Rise is vanaf zaterdag 16 september te zien, alleen op OWN."

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van All Rise bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Sometimes Truth Is Stranger Than Fiction
Sometimes Truth Is Stranger Than Fiction
03x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All Rise