Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult nieuwe trailer voor Tweede Wereldoorlog-dramaserie All the Light We Cannot See

All the Light We Cannot See komt binnenkort naar Netflix. De streamingdienst heeft een nieuwe trailer voor het vierdelige historische drama vrijgegeven.

Met Aria Mia Loberti, Louis Hofmann (Dark), Lars Eidinger (Babylon Berlin), Nell Sutton, Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) en Hugh Laurie (House M.D.) in de hoofdrollen, is het drama gebaseerd op de roman van Anthony Doerr. Het verhaal, geregisseerd door Shawn Levy (Stranger Things) en geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders), volgt een blind Frans meisje (Loberti) die via de radio contact maakt met een tiener die deel uitmaakt van het Hitlerregime.

All the Light We Cannot See

Netflix deelde het volgende over de serie:

"Gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman is All the Light We Cannot See een baanbrekende gelimiteerde serie die het verhaal volgt van Marie-Laure, een blind Frans meisje en haar vader, Daniel LeBlanc, die het door de Duitsers bezette Parijs ontvluchten met een legendarische diamant om te voorkomen dat deze in handen van de nazi's valt.

Marie-Laure en Daniel worden meedogenloos achtervolgd door een wrede Gestapo-officier die de steen voor zijn eigen egoïstische doeleinden wil bezitten en vinden al snel een schuilplaats in St. Malo, waar ze hun intrek nemen bij een teruggetrokken oom die clandestiene radio-uitzendingen uitzendt als onderdeel van het verzet. Maar hier in deze eens zo idyllische kuststad botst Marie-Laure's pad ook onverbiddelijk met de meest onwaarschijnlijke geestverwant: Werner, een briljante tiener die door het Hitlerregime wordt ingezet om illegale uitzendingen op te sporen. In plaats daarvan deelt hij een geheime band met Marie-Laure en haar geloof in de mensheid en de mogelijkheid van hoop.

All the Light We Cannot See verweeft de levens van Marie-Laure en Werner in de loop van een decennium en vertelt het verhaal van de buitengewone kracht van menselijke verbondenheid - een baken van licht dat ons zelfs door de donkerste tijden kan leiden. De vierdelige serie, geregisseerd door Shawn Levy en geschreven door Steven Knight, introduceert nieuwkomers Aria Mia Loberti en Nell Sutton als respectievelijk de oudere en jongere Marie-Laure, en heeft Mark Ruffalo als Daniel LeBlanc, Hugh Laurie als Oom Etienne, Louis Hofmann als Werner, en Marion Bailey als Madame Manec in de hoofdrollen in de serie.

All the Light We Cannot See verschijnt op donderdag 2 november op Netflix.

Loberti, die werkelijk blind is, zei het volgende over haar rol, per Tudum:

"Marie-Laure verloor haar moeder tijdens de bevalling en haar vader is haar enige houvast en haar enige echte gemeenschap. Het is isolerend, maar ook weer niet. Dat was een soort emotioneel anker voor haar. Wat betekent het om op te groeien bij je vader zonder moeder in een tijd waarin het extremisme toeneemt? Wat voor effect heeft dat op je ontwikkeling als kind? Dat gevoel van hoop dat ze heeft, drijft haar zo sterk vooruit."

Hofmann sprak ook over de hoofdrol in de serie. Hij zei het volgende:

"Werner is echt zo'n gevoelig en gebroken personage dat altijd probeert goed te doen en faalt - maar hij probeert op te staan," deelde hij. "Wat echt interessant aan hem is, is dat zijn gave, het bouwen van radio's vanaf nul, niet alleen zijn gave maar ook zijn last is. De nazi's maken daar min of meer misbruik van en hij lijdt onder de oorlogsomstandigheden en onder het regime. Hij is erg passief maar probeert actief te worden."

Hieronder kun je de nieuwe trailer voor All the Light We Cannot See bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All the Light We Cannot See