Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Mysterieuze teaser voor Alter Ego (2023)

De nieuwe Streamz Original Alter Ego (2023) met Ward Kerremans en Taeke Nicolaï is binnenkort exclusief te zien op Streamz.

Streamz lost de sfeervolle teaser voor de nieuwe Streamz Original Alter Ego (2023) die in het najaar te zien zal zijn. In deze serie volgen we Gilles (Ward Kerremans) die jaren na de dood van zijn jeugdliefde op zoek gaat naar antwoorden. Zijn zoektocht brengt hem in een diep verborgen wereld waar niemand het bestaan van afweet, want "als de wereld zou weten van ons bestaan dan zou het één en al chaos zijn", aldus de teaser.

In Alter Ego (2023) volgen we Gilles die tijdens zijn jeugd met de plotse dood van zijn vriendin Romy wordt geconfronteerd. Jaren later worstelt hij nog steeds met dat tragisch verlies tot een mysterieuze figuur opduikt waardoor Gilles alles in vraag stelt. Hij gaat wanhopig op zoek naar antwoorden over wat er toen gebeurd is. Zijn zoektocht leidt hem naar de private bank Salvator, maar achter de gesloten deuren van Salvator ontdekt hij een verborgen en duistere wereld. Hij komt te weten dat de dood tussen ons loopt...

Ward Kerremans (Billie vs Benjamin) en Taeke Nicolaï (The Chapel) spelen de hoofdrol. Andere rollen zijn voor Wouter Hendrickx (Storm Lara), Karlijn Sileghem (Holly), Viv Van Dingenen (De twaalf), Günther Lesage (Onderhuids), Zineb Fallouk (Mocro Maffia), Michael Pas (Assisen) en Koen De Bouw (Twee Zomers).

Alter Ego (2023) is een productie van Streamz en A Team Productions. De reeks werd geschreven door Steve De Wilde en Bart Vaessen in een regie van Mathieu Mortelmans (Grond) en Frederike Migom (Binti).
Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 8
Aflevering 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alter Ego (2023)