Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Comedyserie American Auto gecanceld door NBC

De benzine van deze komedie is op. NBC heeft American Auto gecanceld, dus er komt geen derde seizoen.

In American Auto spelen Ana Gasteyer, Harriet Dyer, Jon Barinholtz, Humphrey Ker, Michael B. Washington, Tye White en X Mayo de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af in Detroit en de leidinggevenden van Payne Motors staan op een tweesprong: zich aanpassen aan de veranderende tijden of naar de schroothoop gestuurd worden. De nieuwe CEO, Katherine Hastings (Gasteyer), brengt de boel aan het wankelen. Haar leiderschap, ervaring en intelligentie worden slechts ten dele tenietgedaan door haar totale gebrek aan kennis over auto's.

American Auto

Bij het bedrijf werken ook Sadie (Dyer), het type-A hoofd communicatie, Dori (X Mayo), de lieve assistente van de CEO, Cyrus (Washinton), de Chief Producer Designer, Elliot (Ker), de Chief Sales Officer, Wesley (Barinholtz), de directe afstammeling van de oprichter van het bedrijf en Jack (White), een lopendebandmedewerker. Van het hoofdkantoor tot de fabrieksvloer, de crew van Payne Motors maakt de lachers op hun hand.

Het tweede seizoen van American Auto, dat op dinsdagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,28 in de bevolkingsgroep 18-49 en 1,95 miljoen kijkers. Vergeleken met seizoen 1 is dat een daling van 25% in de demo en een daling van 10% in kijkcijfers in de live+same day ratings (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur 's nachts). Het was een van de slechtst bekeken series van het seizoen. In de kijkcijfers voor live+7 dagen kregen de afleveringen slechts 20% meer kijkers.

Justin Spitzer creëerde American Auto. Het nieuws over de canceling komt een week nadat NBC St. Denis Medical in serie had opgenomen. Spitzer en Eric Ledgin creëerden de nieuwe komedie met in de hoofdrollen Wendi McLendon-Covey (The Goldbergs (2013)), David Alan Grier, Allison Tolman, Josh Lawson, Mekki Leeper en Kahyun Kim.
Video on youtube
Vorige aflevering
Judgment Day
Judgment Day
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Auto