Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Streamingrechten American Crime Story naar Netflix

Het eerste seizoen van de serie American Crime Story maakt maar liefst 22 keer kans op een Emmy dit jaar, en Netflix heeft de exclusieve streamingrechten verkregen. In 2017 zal het eerste seizoen te zien zijn op Netflix. American Crime Story focust zich op waar gebeurde verhalen. Het eerste seizoen vertelt het verhaal van O.J. Simpson en het proces tegen de voormalig American football-speler. Hij werd er van beschuldigd zijn ex-vriendin en haar vriend te hebben vermoord. Hiervoor werd hij eerst vrijgesproken en later door de civiele rechter toch veroordeeld. De gevangenis hoefde hij hiervoor niet in, maar in 2007 werd hij alsnog veroordeeld tot 33 jaar gevangenisstraf vanwege andere misdaden.

FX heeft het eerste tiendelige seizoen uitgezonden vanaf februari 2016. Er is inmiddels ook een tweede seizoen besteld van de serie en de opnames zijn reeds begonnen. Voor het tweede seizoen is er een compleet ander onderwerp gekozen, maar het is wederom een onderwerp die de gemoederen flink bezig heeft gehouden, orkaan Katrina. Nadat Katrina in 2005 huis had gehouden in meerdere steden in Amerika kwam er al snel veel kritiek. Zo zou er weinig noodzakelijke hulp zijn geweest en was er nauwelijks sprake van een evacuatieplan. Ook het onderwerp racisme laaide in Amerika weer op na Katrina. In de nieuwe reeks van American Crime Story wordt hier nader op ingegaan.

Het tweede seizoen over Katrina wordt door Netflix toegevoegd aan het aanbod zodra de uitzendingen er op zitten in Amerika. Wanneer het seizoen uitgezonden gaat worden moet nog bekend worden gemaakt. MijnSerie houdt je uiteraard op de hoogte.

Ga jij American Crime Story bekijken op Netflix?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Olga2000
26 juli 2016, 13:21
Nee, want ik heb die op Net5 gezien. Ik vond het wel zeer goede serie: goed geacteerd, boeiend verhaal, echt leuk!
0
Ivanho
27 juli 2016, 06:36
ik ga kijken omdat gebaseerd is waargebeurde feiten
0
Log in om een reactie achter te laten