Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

American Rust met Jeff Daniels opnieuw gecanceld

Misdaadserie American Rust is voor de tweede keer gecanceld en er komt dus geen derde seizoen.

Het drama debuteerde in september 2021 op Showtime en werd na één seizoen gecanceld. De serie werd nieuw leven ingeblazen voor een tweede seizoen door Amazon Freevee, maar de serie verhuisde uiteindelijk naar Prime Video en seizoen twee werd uitgebracht op 28 maart.

15739 American Rust foto

Met Jeff Daniels, Maura Tierney, David Alvarez, Bill Camp, Julia Mayorga, Alex Neustaedter, Mark Pellegrino en Rob Yang in de hoofdrollen, volgt de serie wat er gebeurt als een man (Daniels) zijn moraal op de proef stelt wanneer de zoon van de vrouw van wie hij houdt van moord wordt beschuldigd. Het verhaal is geïnspireerd op een roman van Phillipp Meyers.

In seizoen twee werden Kyle Beltran en Luna Lauren Velez aan de cast toegevoegd.

Trib Live, dat gevestigd is in de stad Pittsburgh waar de serie werd opgenomen, onthulde het volgende over het cancelen van de serie:

"Het cancelen van American Rust is een schande, niet alleen vanwege de banen die het lokale filmploegen opleverde, maar omdat de serie zoveel belofte had. Seizoen twee had een veel sneller tempo met een aantal verrassende plotwendingen, waaronder een cliffhanger dat de toekomst van een aantal vaste acteurs onzeker maakte."
Vorige aflevering
Confessions
Confessions
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Rust