Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lindsay Mendez (All Rise) toegevoegd aan cast van American Sports Story

All Rise-actrice Lindsay Mendez is te zien in een vaste rol naast Josh Andrés Rivera en Patrick Schwarzenegger in Ryan Murphy's anthologie-serie American Sports Story.

American Sports Story, een nieuwe uitbreiding van Murphy's American Story-franchise, is een anthologie-serie die zich richt op een prominente gebeurtenis waarbij een sportfiguur betrokken is en die opnieuw wordt bekeken door het prisma van de wereld van vandaag, waarbij het verhaal vanuit meerdere perspectieven wordt verteld.

Het eerste seizoen, geschreven door Stu Zicherman, is gebaseerd op de podcast Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc van de Boston Globe en Wondery. Het verhaal brengt de opkomst en ondergang van NFL-superster Aaron Hernandez, gespeeld door Rivera, in kaart en verkent de verbanden tussen de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord en hun nalatenschap in de sport en de Amerikaanse cultuur. Schwarzenegger (Gen V) vertolkt Hernandez' vriend, voormalig teamgenoot en mede-NFL ster Tim Tebow.



Mendez (foto) speelt Tanya Singleton, Aarons nicht en favoriete familielid die zijn de-facto moeder wordt.

Net als bij de andere hoofdrolspelers is haar casting begin 2023 gedaan, nog voor de SAG-AFTRA staking.

Mendez, een Tony Award winnaar voor Carousel, is momenteel terug op Broadway als hoofdrolspeelster in de veelgeprezen reprise van Stephen Sondheims Merrily We Roll Along tegenover Daniel Radcliffe en Jonathan Groff. Ze was onlangs een vast gezicht in de Warner Bros. serie All Rise voor CBS en daarna OWN.

Zicherman produceert American Sports Story samen met Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall en Brad Falchuk. Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery produceren samen met Linda Pizutti Henry en Ira Napoliello van de Boston Globe.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst