Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

American Sports Story cast Jake Cannavale (The Offer) in terugkerende rol

Jake Cannavale is aangetrokken om de love interest van Aaron Hernandez te spelen in het eerste seizoen van Ryan Murphy's anthologieserie American Sports Story.

American Sports Story, naast American Love Story een van de twee nieuwe afsplitsingen van Murphy's American Story-reeks (American Horror Story, American Crime Story), is een anthologische serie die zich richt op een prominente gebeurtenis waarbij een sportfiguur betrokken is en die opnieuw wordt bekeken door het prisma van de wereld van vandaag, waarbij het verhaal vanuit meerdere perspectieven wordt verteld.



Cannavale (foto) zal een terugkerende rol hebben in de anthologieserie die voortkomt uit de Boston Globe en Wondery podcast Gladiator: Hernandez and Football Inc. die de identiteit, familie, carrière, zelfmoord en nalatenschap van Hernandez in de sport en de Amerikaanse cultuur onderzoekt. Hernandez wordt gespeeld door Josh Andrés Rivera.

Eerder aangekondigde castleden zijn onder andere Tony Yazbeck, Lindsay Mendez (All Rise) en Patrick Schwarzenegger (Gen V), die voormalig NFL-ster Tim Tebow zal spelen.

Stu Zicherman produceert samen met Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall en Brad Falchuk. Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery produceren samen met Linda Pizutti Henry en Ira Napoliello van de Boston Globe.

Cannavale speelde eerder samen met Miles Teller en Giovanni Ribisi in de Paramount-serie The Offer. Hij is nu te zien in de onafhankelijke film Inside Man, tegenover Emilie Hirsh.

Cannavale speelde eerder samen met Pedro Pascal in de Disney+ serie The Mandalorian en maakte zijn debuut in de Emmy Award-winnende serie Nurse Jackie, tegenover Edie Falco.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Sports Story