Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tammy Blanchard gecast in American Sports Story

Emmy Award-winnares Tammy Blanchard is gecast in een vaste rol in FX's American Sports Story, de nieuwe gelimiteerde FX anthologieserie van bedenker Stu Zicherman.

American Sports Story, een nieuwe uitbreiding van Ryan Murphy's American Story-franchise, richt zich op een prominente gebeurtenis met betrekking tot een sportfiguur en onderzoekt deze opnieuw door het prisma van de wereld van vandaag, waarbij het verhaal vanuit meerdere perspectieven wordt verteld.

Het eerste seizoen brengt de opkomst en ondergang van NFL-superster Aaron Hernandez, gespeeld door Josh Andrés Rivera, in kaart en verkent de verbanden tussen de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord en zijn nalatenschap in de sport en de Amerikaanse cultuur.

Seizoen één is gebaseerd op de podcast Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc. en is afkomstig van de Boston Globe en Wondery.



Blanchard (foto) zal de moeder spelen van de in ongenade gevallen footballster en veroordeelde moordenaar, Terri Hernandez, zo horen we. 20th Television en FX weigerden commentaar te geven voor dit verhaal.

Andere castleden zijn Jaylen Barron, Jake Cannavale, Catfish Jean, Tony Yazbeck, Lindsay Mendez en Patrick Schwarzenegger.

Naast Zicherman en Murphy zijn de uitvoerende producenten Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall en Brad Falchuk, Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery, en Linda Pizutti Henry en Ira Napoliello van de Boston Globe.

Serierollen heeft Blanchard onder andere gehad in Dare Me (USA Network), The Big C (HBO), Billions (Showtime) en The Good Wife (CBS). Tot Blanchards filmrollen behoren onder andere A Beautiful Day in the Neighborhood, Into the Woods, Blue Jasmine, Moneyball, The Good Shepherd en Cadillac Records.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst