Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

American Horror Story seizoen twaalf krijgt startdatum van FX

FX heeft de releasedatum voor het volgende hoofdstuk van American Horror Story bekendgemaakt.

Ryan Murphy en Brad Falchuk's horror anthologie serie zal haar twaalfde seizoen, getiteld American Horror Story: Delicate, lanceren op woensdag 20 september, deelde het netwerk op X, het platform dat voorheen bekend stond als Twitter.

Het komende seizoen gaat in twee delen van start, maar het is niet duidelijk hoe de afleveringen worden opgesplitst. Het elfde seizoen zond wekelijks twee afleveringen back-to-back uit.

13841 American Horror Story s12 foto

Kim Kardashian speelt de hoofdrol in seizoen twaalf, samen met Cara Delevingne (Carnival Row) en Emma Roberts (Scream Queens).

Het seizoen, dat afkomstig is van showrunner Halley Feiffer, wordt beschreven als een feministische update van Rosemary's Baby en is deels gebaseerd op Danielle Valentine's thrillerroman Delicate Condition, waarin een vrouw wordt gevolgd die ervan overtuigd raakt dat een sinister figuur er alles aan doet om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit zal plaatsvinden.

In seizoen twaalf spelen ook Zachary Quinto (NOS4A2), Michaela Jaé Rodriguez (Pose), Matt Czuchry (The Resident), Annabelle Dexter-Jones (The Calling), Odessa A'zion (Nashville), Debra Monk (New Amsterdam (2018)) en Julie Monk mee.



Bekijk hieronder de teaser voor het twaalfde seizoen van American Horror Story.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Auteur
The Auteur
12x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Story