Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe teaser voor twaalfde seizoen van American Horror Story

Nieuwe teaser voor twaalfde seizoen van American Horror Story

In een nieuwe angstaanjagende teaser trailer voor American Horror Story seizoen twaalf staat Emma Roberts centraal en wordt ze achterna gezeten door spinnenvolgelingen.
Het nieuwe seizoen van de langlopende anthologieserie, met Kim Kardashian in de hoofdrol, is gebaseerd op de aankomende thriller Delicate Condition van Danielle Valentine. Hiermee breekt American Horror Story seizoen twaalf een belangrijke trend, want het is de eerste keer dat de horror-anthologie een verhaal aanpast.

De nieuwe teaser voor American Horror Story: Delicate geeft een voorproefje van de komende afleveringen, die woensdag 20 september op FX beginnen.

13963 American Horror Story s12 foto

De teaser toont Roberts (Scream Queens) in een angstaanjagende situatie als er op haar personage, Anna Alcott, wordt geëxperimenteerd en zij wordt achtervolgd. Er zijn ook beelden van Cara Delevingne (Carnival Row) en Kardashian te zien op een spookachtige vertolking van het liedje Rock-A-Bye-Baby.

American Horror Story: Delicate volgt Roberts als Anna Alcott, die wanhopig probeert een balans te vinden tussen haar carrière als onafhankelijke acteur en het ondergaan van IVF om zwanger te worden. Ze raakt er langzaam van overtuigd dat iemand, of iets, haar tegenwerkt.

De teaser biedt een gestileerde glimp van hoe dat eruit zou kunnen zien, terwijl in het boek de horror nog verder wordt uitgewerkt. In de samenvatting wordt bijvoorbeeld gemeld dat Alcott "de baby in haar kan voelen bewegen, de druk kan zien die het op haar verzwakkende lichaam uitoefent".

De cast van American Horror Story seizoen twaalf bestaat ook uit Matt Czuchry, vooral bekend van zijn rollen in Gilmore Girls, The Good Wife en The Resident. Andere acteurs zijn nieuwkomers in American Horror Story zoals Annabelle Dexter-Jones (The Calling), Michaela Jaé Rodriguez (Pose), Odessa A'zion (Nashville), Julie White (Designated Survivor) en Debra Monk (New Amsterdam (2018)). Voormalige American Horror Story-acteurs Zachary Quinto en Billie Lourd zullen ook te zien zijn in American Horror Story: Delicate.

American Horror Story: Delicate is opgesplitst in delen: de eerste afleveringen verschijnen op woensdag 20 september en de tweede helft is nog niet aangekondigd. De nieuwe toevoegingen aan de cast zouden een extra element van intrige kunnen toevoegen aan een verouderende franchise, en de adaptatie zou een beetje structuur kunnen bieden aan een bizarre serie die soms ontspoort naarmate de afleveringen vorderen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten