Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Lady Gaga speelt een rol in seizoen vijf van American Horror Story

Lady Gaga speelt een rol in seizoen vijf van American Horror Story

De eerste actrice die is aangekondigd voor een rol in het nieuwe seizoen van American Horror Story is niemand minder dan de populaire zangeres Lady Gaga. Opvallend aan deze bekendmaking is het feit dat het niet gaat om een gastrol, maar om een vaste rol in de serie.

Officieel zijn er nog geen details naar buiten gebracht over het vijfde seizoen van American Horror Story. Toch kon Lady Gaga het niet laten om het thema van het nieuwe seizoen naar buiten te brengen. Volgens de zangeres zal het verhaal zich afspelen rondom een hotel.

Trouwe fans van de serie hoeven zich geen enkele zorgen te maken over het acteertalent van Lady Gaga. De rol in het vijfde seizoen van American Horror Story is namelijk niet haar eerste rol. Zo speelde Lady Gaga een rol in Sin City: A Dame tot Kill For en Machtete Kills. Daarnaast had de zangers een klein rolletje in het derde seizoen van The Sopranos.

Lady Gaga heeft dus zeker ervaring als het aankomt op acteren. Dit wil ze dan ook graag laten zien in American Horror Story. Op Twitter plaatste ze ook al een kleine teaser trailer over haar rol in American Horror Story. Als we dit filmpje moeten geloven kunnen we American Horror Story ergens in oktober dit jaar op de buis verwachten!

Wat verwacht jij van Lady Gaga?

Bekijk hier de teaser trailer van de rol van Lady Gaga in American Horror Story:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

seriefan90
8 maart 2015, 17:26
het wordt een ramp -_-
0
Log in om een reactie achter te laten