Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

America's Next Top Model gecanceld

“Congratulations. You're still in the running to become America's Next Top Model.” Het einde van een tijdperk is bijna daar. Op vrijdag 4 december zal de allerlaatste aflevering van America's Next Top Model worden uitgezonden. Tyra Banks kondigde het nieuws zelf aan op twitter alsof het Tyra Mail was, zoals in de serie:

In een verklaring op Instagram lichte Tyra Banks het besluit als volgt toe: “Ik vind echt dat het tijd is, onze die-hard fans weten dat we het begrip ‘schoonheid’ opnieuw gedefinieerd hebben. We hebben iedereen onder meer geleerd wat flawsome is, hoe je moet poseren voor welke shoot dan ook en wat de beste lichtinval is. Na talloze keren de wereld rond, op en neer over de catwalk, is het echt tijd. Maar wow, wat ben ik trots op wat Top Model voor elkaar heeft gekregen.”

Een paar uur later stuurde Tyra de volgende tweet de wereld in waaruit blijkt dat zij denkt dat het ironisch is dat op 4 december de laatste aflevering zal zijn:

America's Next Top Model is nooit een enorme kijkcijfer hit geweest maar het is wel een wereldwijd popcultuur fenomeen geworden. De president van The CW had het volgende te zeggen in een verklaring: “Ik wil Tyra en producent Ken Mok bedanken voor al de jaren van succes door een show neer te zetten die niet alleen succesvol is in de US, maar over de hele wereld.”

Even waren er geruchten dat The CW zelf de serie had gecanceld maar Tyra Banks liet woensdag in een verklaring weten dat zij het eens was met de beslissing om de catwalk te sluiten na 22 seizoenen en twaalf jaar. In Nederland wordt America's Next Top Model uitgezonden door RTL en daar zijn ze bij het negentiende seizoen gebleven.

Is het tijd of had America's Next Top Model nog wel even door mogen gaan van jou?

Tyra Banks en jurylid J. Alexander tijdens de opening van seizoen 22
Vorige aflevering
Next Level Fierce
Next Level Fierce
24x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
16 okt 2015 11:33 -
Whoehoe! Eindelijk :)
Reageer
America's Next Top Model