Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sam Smith te zien in tweede seizien And Just Like That...

Sam Smith zal verschijnen in het tweede seizoen van HBO Max's And Just Like That… Details over het personage dat Smith zal spelen blijven onder de pet.

De streamingdienst dropte woensdag een foto op het officiële Instagram-account van de serie waarop te zien is dat de Grammy Award-winnaar een vredesteken gooit terwijl die op locatie is.

"Tot iets onheilspellends op de set," reageerde Smith (foto) woensdag op de foto (referend naar hun hit Unholy).



De serie heeft er goed aan gedaan geheimen te bewaren over het tweede seizoen van de serie na het grote (!!) nieuws over de terugkeer van John Corbett als fan-favoriet Aidan Shaw. En hoewel het castingnieuws zich op de achtergrond houdt, is er genoeg fotografisch bewijs van wat de meisjes Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristen Davis) hebben uitgespookt sinds de laatste keer dat we ze zagen.

Carrie wordt overal in de Big (!!) Apple verliefd op Aidan, maar is het deze keer echt? Deadline kan bevestigen dat het niet allemaal een grote droomsequentie is, maar er is nog veel te ontrafelen over hoe ze hier zijn gekomen.

In het eerste seizoen stierf Carrie's 'grote liefde' Mr. Big (Chris Noth) aan een hartaanval en de schrijfster bracht zichzelf langzaam en met tegenzin terug in de dating scene. We weten niet wat Aidan heeft gedaan sinds de tweede Sex and the City film, toen hij nog getrouwd was met zijn meubelontwerpster Kate en de moeder van zijn kinderen, Tate (aka Tater), en zijn broers Homer en Wyatt. Doodt Michael Patrick King ook de arme Kathy? Of misschien ontmoeten zij en Steve (David Eigenberg), die gescheiden zijn en nog niet klaar om verder te gaan, elkaar bij een plaatselijke Love Anonymous groep en krijgen ze een band?

Miranda hing met de meiden rond in New York, zonder Che (Sara Ramirez) te zien. De laatste keer dat we het duo zagen, waren ze op weg naar Los Angeles waar Che werkte aan de pilot voor een televisieserie. Deadline onthulde in oktober dat Tony Danza Che's vader zou spelen in de sitcom. De status van hun relatie is nog onbekend.

Nixon zelf heeft meer tijd achter de schermen doorgebracht met het regisseren van de serie. Zij regisseerde aflevering zes van het eerste seizoen, getiteld 'Diwali' en zal ook in seizoen twee dubbele diensten draaien.

And Just Like That…

Charlotte is nog steeds druk bezig om fantastisch te zijn en haar taken als moeder, vrouw en beste vriendin te combineren met een steeds groter wordende groep vrienden. De Upper East Side-bende van beïnvloeders die zij en Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker) vorig seizoen hebben opgebouwd, lijkt nog steeds sterk te zijn. En met alles wat er gaande is, vindt ze nog steeds tijd om te genieten van de schoonheid van kunst in galerijen die doen denken aan de beginjaren van de originele serie waar ze haar start kreeg.

Dat gezegd hebbende, wie zal Smith spelen? Zou het een love interest kunnen zijn voor Anthony (Mario Cantone) wiens hubby-SATC icoon Stanford Blatch (RIP Willie Garson)- hem in de steek liet om een influencer in Japan te vertegenwoordigen? Alles is mogelijk. Zoals Deadline eerder meldde, zijn er geen plannen om Stanford uit het universum te verwijderen.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TimGo10
25 feb 2023 19:33 -
Sam smith gebruikt genderneutrale voornaamwoorden. Ik het nederlands is dat die/hen ;)
Reageer
avatar_DAVE2804
25 feb 2023 20:51
Je hebt gelijk. Excuses daarvoor. Laten we het erop houden dat ik hier nog aan moet wennen. Ik zal het in ieder geval veranderen.
Reageer
And Just Like That…