Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
And Just Like That… vernieuwd met een derde seizoen door Max

And Just Like That… vernieuwd met een derde seizoen door Max

Maak je klaar voor meer 'Hot Fellas' en Birkins! Max heeft And Just Like That… vernieuwd met seizoen drie in de aanloop naar de tweede finale van de Sex and the City spin-off serie op 24 augustus.
"We zijn verheugd te kunnen melden dat sinds de lancering van seizoen twee, And Just Like That… de nummer 1 Max Original is en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe," zei Max Headof Content Sarah Aubrey in een verklaring.

"Bij het naderen van de langverwachte seizoensfinale op donderdag 24 augustus, heffen we onze Cosmos op Michael Patrick King en zijn geweldige team van schrijvers, producenten, cast en crew die ons 25 jaar later nog steeds weten te charmeren met dynamische vriendschappen en boeiende verhalen," voegde ze eraan toe. "We kunnen niet wachten om het publiek te laten zien waar seizoen drie onze favoriete New Yorkers heen zal brengen."

And Just Like That…

Na de dood van haar geliefde man Mr. Big (Chris Noth) is Carrie (Sarah Jessica Parker) dit seizoen overgestapt op haar oude vlam, Aidan Shaw (John Corbett). Hun hernieuwde connectie was snel en intens, maar nu er zoveel tijd voorbij is en hun levens zijn geëvolueerd, is er een wereld waarin Carrie en Aidan een kans van slagen hebben? Het is ingewikkeld, maar is dat niet altijd zo geweest?

Miranda is op een reis van zelfontdekking nu haar relatie met Che (Sara Ramirez) is beëindigd en ze niet zeker weet hoe ze zichzelf moet noemen en of ze dat überhaupt nodig heeft. Charlotte (Kristin Davis) bevindt zich op een vergelijkbaar pad en probeert haar identiteit te vinden buiten het feit dat ze een toegewijde vrouw en moeder is.

En laten we niet vergeten dat Samantha (Kim Cattrall) een kleine verschijning maakt in de finale die de boel zeker zal opschudden.

"We vinden het geweldig om meer tijd door te brengen in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze relateerbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs. En zomaar opeens... komt seizoen drie eraan."

De serie is ontwikkeld en geproduceerd door Michael Patrick King, samen met uitvoerend producenten John Melfi, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg en Elisa Zuritsky. De HBO-serie Sex and the City is gecreëerd door Darren Star en gebaseerd op het boek Sex and the City van Candace Bushnell.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten