Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

And Just Like That… keert terug naar de schrijverskamer voor het derde seizoen

Max' And Just Like That… is teruggekeerd naar de schrijverskamer om aan seizoen drie te beginnen.

Er is nog geen datum vastgesteld voor de start van de productie, in afwachting van de afronding van de SAG-AFTRA staking, aldus Casey Bloys, Chairman en CEO van HBO en Max Content, die eerder sprak op de HBO en Max 2024 Programming Presentation in New York.

In augustus kreeg de vervolgserie op Sex and the City groen licht voor een derde seizoen. Max Head of Content Sarah Aubrey prees de prestatie van de serie om 'de nummer 1 Max Original overall en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe' te worden.

And Just Like That…

De serie hield zich in seizoen twee niet in met het terugbrengen van franchisefavorieten John Corbett, die terugkeerde als Carrie's (Sarah Jessica Parker) Aidan Shaw ('the one that got away'), en Kim Cattrall als Samantha Jones.

Cattralls langverwachte terugkeer resulteerde in een kleine cameo in de seizoensfinale van seizoen twee, waardoor fans hoopten op oneindig veel meer. Het is nog onbekend of een van beiden in het derde seizoen zal verschijnen, maar gezien de manier waarop hun verhaallijnen vorig seizoen werden afgesloten, lijkt de deur wagenwijd open te staan.

Hieronder kun je de trailer voor seizoen twee van And Just Like That… bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…