Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen And Just Like That... pas in 2025 te zien

Waarschijnlijk dankzij de vertragingen veroorzaakt door de nu opgeloste dubbele Hollywoodstakingen, zullen we het derde seizoen van Max's And Just Like That… pas in 2025 zien.

De terugkeer van de serie werd bevestigd in een Max-promo die vorige week werd vrijgegeven met een eerste blik op de komende line-up voor 2024/2025. De video bevestigde ook eerder aangekondigde premières in 2025 voor HBO's Euphoria, The White Lotus en The Last of Us.

And Just Like That…

Er is nooit een specifieke startdatum voor de vervolgserie van Sex and the City vastgesteld, maar de schrijverskamer was begin november weer operationeel na de beëindiging van de WGA-staking en de start van de productie in afwachting van de beëindiging van de SAG-AFTRA-staking.

Het zal niet de eerste keer zijn dat er veel tijd verstrijkt tussen de seizoenen van And Just Like That… Er zaten 15 maanden tussen de finale-aflevering van het eerste seizoen op 3 februari 2022 en de start van seizoen twee op 22 juni 2023. De serie kreeg in augustus groen licht voor een derde seizoen.

In seizoen twee bracht de serie franchise-favorieten John Corbett terug als Aidan Shaw, Carrie's 'one that got away' en Kim Cattrall in een kleine cameo in de seizoensfinale van seizoen twee, waarin ze haar rol als Samantha Jones herhaalde.

Na de dood van haar geliefde man Mr. Big (Chris Noth) ging Carrie (Sarah Jessica Parker) het afgelopen seizoen verder met haar oude 'stand-by' Aidan Shaw (John Corbett). Hun hernieuwde connectie was snel en intens, maar nu de tijd voorbij is en hun levens zijn geëvolueerd, is er een wereld waarin Carrie en Aidan het echt goed kunnen vinden? Het is ingewikkeld, maar is dat niet altijd zo geweest?

Miranda is op een reis van zelfontdekking nu haar relatie met Che (Sara Ramirez) is beëindigd en ze niet zeker weet hoe ze zichzelf moet noemen en of ze dat überhaupt nodig heeft. Charlotte (Kristin Davis) bevindt zich op een vergelijkbaar pad en probeert haar identiteit te vinden buiten het feit dat ze een toegewijde vrouw en moeder is.

And Just Like That… is ontwikkeld en geproduceerd door Michael Patrick King, samen met uitvoerend producenten John Melfi, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg en Elisa Zuritsky. De HBO-serie Sex and the City is gecreëerd door Darren Star en gebaseerd op het boek Sex and the City van Candace Bushnell.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…