Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Actrice verlaat HBO's And Just Like That… vóór de terugkeer van het derde seizoen

Actrice verlaat HBO's And Just Like That… vóór de terugkeer van het derde seizoen

Een fanfavoriet personage verlaat And Just Like That… voordat het derde seizoen in 2025 terugkeert.
Karen Pittman, die Nya Wallace speelde in de eerste twee seizoenen van het vervolg op Sex and the City, keert niet terug in het aankomende derde seizoen van de succesvolle HBO Max-serie.



Pittman (foto) was al een vaste actrice bij The Morning Show van Apple TV+ toen ze werd gecast in And Just Like That…, oorspronkelijk als terugkerend personage in seizoen één; in seizoen twee werd ze een vast personage. Eerder deze maand kreeg ze ook al een hoofdrol in Forever, Netflix' aankomende dramaserie die de roman van Judy Blume van Mara Brock Akil in een nieuw jasje steekt.

Dit plaatste Pittman in het midden van een planningsprobleem met drie high-profile series op drie grote streamers die dit jaar nieuwe seizoenen filmen binnen vergelijkbare tijdsbestekken.

Volgens bronnen was het de bedoeling dat Pittman in seizoen drie van And Just Like That… zou spelen en werd Nya in de scripts geschreven. Maar na het uitputten van alle mogelijkheden om de planning te laten werken, bleek dat onmogelijk.

Bronnen melden dat de productie van And Just Like That… seizoen drie in mei begint.

"Het was een genoegen om Karen Pittman de slimme en verbluffende Professor Nya Wallace te laten spelen in de eerste twee seizoenen van And Just Like That…," zei een woordvoerder van HBO Max in een verklaring. "We hebben met volle teugen genoten van de samenwerking met deze dynamische actrice, net als anderen. Door haar verplichtingen aan twee andere series van streamers is het duidelijk geworden dat het filmen van drie series tegelijk niet mogelijk is.

Vanwege de realiteit van de productie, zijn we teleurgesteld om aan te kondigen dat conflicten in de planning ons niet toestaan om door te gaan met dit personage als onderdeel van seizoen drie van And Just Like That… Karen en Nya zullen gemist worden, en haar HBO Max-familie en fans zullen haar allemaal aanmoedigen in haar andere inspanningen."

Pittman werd binnengehaald als een van de nieuwe vrouwen die bevriend waren met de drie kernvrouwen Miranda (Cynthia Nixon), Carrie (Sarah Jessica Parker) en Charlotte (Kristin Davis) - naast Nicole Ari Parker en Sarita Choudhury. Nya is onvoorwaardelijk zichzelf en wie haar niet mag, jammer dan. Ze is een professionele, intelligente en dappere vrouw die ook een trouwe vriendin was.

En na haar echtscheiding begon het voor haar pas echt heet te worden met een nieuwe man in haar leven, Chef Toussaint (Gary Jourdan), die het vuur zowel professioneel als persoonlijk brandende hield. Nya was ook Miranda's rots sinds de première van de serie, haar cheerleader en vertrouweling die haar niet alleen onderdak bood toen ze uit elkaar en later gescheiden was van Steve (David Eigenberg), maar ook tijdens haar nieuwe reis naar zelfontdekking. Miranda deed hetzelfde toen Nya het moeilijk had na haar scheiding van Andre (LeRoy McClain).

Misschien kan Nya op een dag in een gastrol weer te zien zijn en haar fans laten weten wat ze heeft gedaan. Maar in de tussentijd zullen de dames hopelijk op haar proosten met een Cosmopolitan in seizoen drie.

Een ander castlid van And Just Like That…, Sara Ramirez, zal ook niet terugkeren in seizoen drie nadat de verhaallijn van hun personage, Che Diaz, aan het einde van vorig seizoen werd afgesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten