Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rosie O'Donnell toegevoegd aan cast van derde seizoen And Just Like That…

Rosie O'Donnell is toegevoegd aan de cast van And Just Like That… voor seizoen drie, onthulde ze in een nieuwe Instagram-post.

Het bericht toont een foto van haar script van de eerste aflevering van de serie getiteld Outlook Good en de naam van haar personage, Mary. Aflevering 301 wordt geschreven en geregisseerd door Michael Patrick King. Sarah Jessica Parkers personage is Carrie, dus hopelijk zullen Carrie en Mary veel schermtijd delen.



Parker en andere castleden zoals Kristin Davis, Cynthia Nixon, Evan Handler, Mario Cantone, Sarita Choudhury en Katerina Tannenbaum deelden foto's van de eerste productie dag op sociale media.

In seizoen drie zullen ten minste twee acteurs niet terugkeren. Karen Pittman stapte uit de serie waar ze twee seizoenen lang Nya Wallace speelde, waardoor de knappe chef-kok, gespeeld door Gary Dourdan, in de kou bleef staan, zoals in maart werd onthuld. Haar vertrek was te wijten aan de planning, omdat ze blijft werken aan Apple's The Morning Show en Forever van Netflix.

Sara Ramirez heeft hun tijd in de serie in de rol van Che Diaz ook beëindigd. Aan het einde van seizoen twee waren Che en Miranda (Nixon) voorgoed uit elkaar en waren ze allebei verder gegaan om nieuwe relaties te ontdekken. Een bron dicht bij de productie deelde dat Che's verhaal tot een natuurlijk einde was gekomen.

In de finale van seizoen twee maakte Kim Cattrall een cameo als Samantha Jones. Het is nog onbekend of er plannen zijn om haar terug te laten keren.

De grote open verhaallijn van de finale is de grote scheiding van Carrie en Aidan (John Corbett) - alweer! Aidan reisde heen en weer van zijn huis in Virginia om tijd door te brengen met Carrie in New York City, maar dat werkte niet.

Aidan, nu een gescheiden vader van drie kinderen, realiseerde zich dat zijn familie hem dichter bij zich nodig had omdat geen van zijn zonen de leeftijd van achttien jaar had bereikt. Hij vroeg Carrie op hem te wachten, maar dat zal jaren en veel geduld vergen. Na alles met Mr. Big kon ze toch wel wat langer wachten? Het is niet bekend of Corbett op de een of andere manier in seizoen drie zal verschijnen.
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…