Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

And Just Like That… voegt drie nieuwe acteurs toe aan seizoen drie

And Just Like That… geeft vorm aan zijn derde seizoen met drie nieuwe cast toevoegingen en twee promoties terwijl de productie doorgaat in New York City.

Mehcad Brooks (foto, links) Jonathan Cake (foto, tweede van links) en Logan Marshall-Green (foto, midden) spelen nieuwe, terugkerende rollen.

15605 And Just Like That...

Sebastiano Pigazzi (foto, tweede van rechts) en Dolly Wells (foto, rechts) zijn gepromoveerd tot vaste acteurs in de serie. Zij keren terug als respectievelijk Giuseppe, Anthony's (Mario Cantone) nieuwe liefdesinteresse in seizoen twee en Joy, een mogelijke nieuwe liefdesinteresse voor Miranda (Cynthia Nixon) die meer van windhonden houdt dan van kinderen.

Bovendien is John Corbett gezien op de set na de laatste hartverscheurende breuk tussen zijn Aidan Shaw en Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Gaan ze proberen om hun relatie te laten werken, ook al hebben Aidan's minderjarige zoons hem nog steeds nodig? Carrie kocht dat enorme huis om het te vullen met familie en liefde. Maar als het niet lukt, is er altijd ruimte voor nieuwkomers Brooks, Cake en Marshall-Green als mogelijke nieuwe huisgenoten of misschien een liefde of 3? Carrie zou research kunnen doen voor een nieuw boek of podcast!

De cast van seizoen drie bestaat verder uit Kristin Davis, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang en Alexa Swinton.

De serie is ontwikkeld en geproduceerd door Michael Patrick King, samen met uitvoerend producenten John Melfi, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg en Elisa Zuritsky. De HBO-serie Sex and the City is gecreëerd door Darren Star en gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell.

Brooks is ook te zien als Detective Jalen Shaw in de procedurele misdaadserie Law & Order van NBC. Daarvoor speelde hij James Olson/Guardian in Supergirl van The CW. Ook had Brooks rollen in onder andere True Blood van HBO, Necessary Roughness van USA Network en Desperate Housewives van ABC.

Cake speelde de rol van Detective Chuck Vance in de laatste twee seizoenen van Desperate Housewives en had daarna rollen in series als The Affair van Showtime, Seal Team van CBS en DC's Stargirl van The CW.

Marshall-Green was te zien in het tweede seizoen van ABC's Big Sky waarin hij Travis Stone speelde. Andere rollen waren in Damnation van USA Network, Quarry van Cinemax, Dark Blue van TNT en meer.
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…