Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kim Cattrall drukt geruchten over terugkeer in And Just Like That… de kop in

Helaas voor fans van Samantha Jones slaat de bliksem niet twee keer in.

Kim Cattrall heeft beleefd het nieuws gebracht dat ze haar iconische Sex and the City-personage niet zal herhalen in het derde seizoen van And Just Like That…, ondanks haar korte cameo vorig jaar in de finale van seizoen twee.



Nadat Life & Style eerder deze maand meldde dat Cattrall (foto) een deal heeft gesloten voor seizoen drie, zette de actrice het recht op X. "It Looks Like #KimCattrall (aka Samantha Jones) Will Be Back For And Just Like That… Season 3 After All!" kopte er een, oftewel "Het ziet er naar uit dat #Kim Cattrall (oftewel Samantha Jones) uiteindelijk toch terugkeert voor And Just Like That… Seizoen 3!". Daarop reageerde Cattrall met: "Aw dat is zo aardig, maar dat doe ik niet."

Cattrall speelde de seksueel geëngageerde publiciste Samantha Jones tijdens de zes seizoenen van 1998 tot 2004 van de oorspronkelijke HBO-serie en de verfilmingen die in 2008 en 2010 in de bioscoop te zien waren.

Nadat Cattrall openhartig was geweest over haar meningsverschillen met co-hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker achter de schermen, koos ze ervoor om zich niet te herenigen met Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in And Just Like That…, dat in 2021 in première ging.

Cattrall verblijdde fans nog wel met een kort optreden van Samantha in de seizoensfinale van augustus vorig jaar. De scène toonde het personage op de achterbank van een auto, tijdens een telefoongesprek met Carrie Bradshaw (Parker), zonder dat de twee actrices ooit in dezelfde ruimte waren.

De Brits-Canadese actrice onthulde een van haar voorwaarden om terug te keren in de serie toen ze afgelopen juni in The View verscheen. "Het is heel interessant om een telefoontje te krijgen van het hoofd van HBO met de vraag: 'Wat kunnen we doen?

"En ik dacht, 'Hmm... laat ik creatief worden,'" vervolgde Cattrall. "En een van die dingen was om [kostuumontwerper] Pat Field terug te halen, want ik dacht gewoon dat als ik terug zou komen, ik terug moest komen met die Samantha-stijl, ik moest het pushen en dat deden we."

Field, de kostuumontwerper van de oorspronkelijke serie, was druk bezig met Darren Star's andere serie Emily in Paris. Haar voormalige Sex and the City-protegés Molly Rogers en Danny Santiago hebben haar vervangen bij de heropleving.

Seizoen drie van And Just Like That… wordt momenteel gefilmd in New York City en gaat naar verwachting in 2025 van start op HBO Max.
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…