Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Animal Control vernieuwd met een tweede seizoen door FOX

FOX bereidt zich voor op meer dieren. Het netwerk heeft de comedyserie Animal Control van Joel McHale vernieuwd met een tweede seizoen.

De vernieuwing van Animal Control komt nadat Call Me Kat werd gecanceld na drie seizoenen. Geen woord over de toekomst van Welcome to Flatch en een beslissing voor The Upfronts wordt niet eerder dan volgende week verwacht.

Animal Control gaat over een groep medewerkers van de dierenbescherming, wiens leven wordt bemoeilijkt door het feit dat dieren eenvoudig zijn, maar mensen niet.

Animal Control

McHale, die op FOX de realityserie Crime Scene Kitchen presenteerde, speelt de rol van Frank Shaw, een eigenzinnige, excentrieke ambtenaar van de dierenbescherming die misschien niet heeft gestudeerd, maar toch de meest belezen persoon in de kamer is.

Als voormalig agent probeerde Frank corruptie op zijn afdeling aan het licht te brengen, maar door zijn inspanningen werd hij ontslagen, wat wellicht verklaart waarom hij zo cynisch en krenterig is. Hij heeft een bijna bovenmenselijk vermogen om dieren te begrijpen. Mensen... niet zo goed.

Ook Michael Rowland als Franks nieuwe partner Fred 'Shred' Taylor, Vella Lovell als de lastige baas Emily Price, Ravi Patel en Grace Palmer als Amit Patel en Victoria Sands, partners op kantoor, Alvina August als dierenarts Dr. Summers, Kelli Ogmundson als receptioniste Dolores Stubb en Gerry Dee als Templeton Dudge, een ambtenaar van de dierenbescherming uit een naburig district met een echte chip op zijn schouder behoren tot de cast.

De serie is gecreëerd door Bob Fisher, Rob Greenberg en Dan Sterling en wordt geproduceerd door Fox Entertainment Studios. Fisher, Greenberg, Sterling, Tad Quill en McHale zijn de uitvoerend producenten. De serie wordt gedistribueerd door Fox Entertainment Global.

"We zijn verheugd dat onze kijkers net zo op Animal Control hebben gereageerd als wij", zegt Michael Thorn, President of Scripted Programming, Fox Entertainment. "De ongelooflijk getalenteerde ensemble cast, aangevoerd door Joel McHale, samen met ons creatieve team, Bob Fisher, Rob Greenberg, Dan Sterling en Tad Quill - en niet te vergeten een verzameling van wilde dieren die ware method-acteurs zijn - hebben week na week een hilarische serie afgeleverd die scherp, geestig en warm is."
Video on youtube
Vorige aflevering
Beagles and Lemurs
Beagles and Lemurs
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Animal Control