Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen TNT-serie Animal Kingdom start in mei

Animal Kingdom (2016) is een Amerikaanse dramaserie van de zender TNT. De serie ging van start in juni 2016 en op 28 mei begint het vierde seizoen, zo heeft TNT gemeld.

Animal Kingdom (2016) is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2010 van David Michôd. Na de dood van zijn moeder trekt de 17-jarige Joshua 'J' Cody (Finn Cole) in bij zijn grootmoeder Janine 'Smurf' Cody (Ellen Barkin). Zij woont samen met haar drie zoons, die zich allemaal ophouden in het misdaadmilieu van Zuid Californië. Joshua wil zelf op het rechte pad blijven en wordt zo al gauw een schakel tussen de politie en zijn familie.

Ook dit seizoen probeert Janine 'Smurf' Cody haar jongens weer duidelijk te maken wie de baas is, maar dat is niet makkelijk. Andrew 'Pope' Cody (Shawn Hatosy) heeft nieuwe en gevaarlijke manieren gevonden om met zijn woede om te gaan. Joshua 'J' Cody blijft plannen maken om het familiebedrijf over te nemen. Zoals altijd duiken buitenstaanders op om de broze vrede van de Cody’s te bedreigen, waaronder Angela (Emily Deschanel), de voormalige beste vriendin van Joshua 'J' Cody's overleden moeder. Een nieuw crimineel team wordt ook geïntroduceerd in het vierde seizoen. Dat team heeft een verrassende connectie met de Cody's.

Er is een nieuwe trailer verschenen van Animal Kingdom (2016), die hieronder te zien is.

Video on youtube
Vorige aflevering
Fubar
Fubar
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Animal Kingdom (2016)