Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor AMC+'s horrorserie Anne Rice's Mayfair Witches

Trailer voor AMC+'s horrorserie Anne Rice's Mayfair Witches

De Mayfair Witches van Anne Rice verschijnt in januari op AMC, en het kabelkanaal heeft een trailer voor de bovennatuurlijke serie vrijgegeven.
De serie, met Alexandra Daddario (The White Lotus), Harry Hamlin (Mad Men), Tongayi Chirisa (Another Life) en Jack Huston (Fargo), in de hoofdrollen, is gebaseerd op de Lives of the Mayfair Witches-trilogie van Anne Rice. In het verhaal leert een neurochirurg dat ze afkomstig is uit een dynastie van machtige heksen die wordt achtervolgd door een sinistere geest.

Anne Rice's Mayfair Witches

AMC onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Vandaag heeft AMC een trailer vrijgegeven voor de langverwachte serie Anne Rice's Mayfair Witches, met Alexandra Daddario in de hoofdrol. De tweede serie in het Anne Rice Immortal Universum zal zondag 8 januari 2023 debuteren op AMC+ en AMC.

De serie van acht afleveringen is gebaseerd op de bestseller 'Lives of the Mayfair Witches' van Rice en gaat over een intuïtieve jonge neurochirurg, Rowan (Daddario), die ontdekt dat ze de onwaarschijnlijke erfgename is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuw verworven krachten, moet ze het opnemen tegen een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten