Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Masterpiece deelt trailer voor tweede seizoen van misdaadserie Annika

Masterpiece deelt trailer voor tweede seizoen van misdaadserie Annika

Nicola Walker (Unforgotten) keert terug voor een volledig nieuw seizoen van Annika, een politieprocedure die een rechercheur moordzaken volgt in Schotland.
Het zesdelige seizoen gaat zondag 15 oktober van start op Masterpiece op PBS. Walker speelt de rol van DI Annika Strandhed, het hoofd van Glasgow's Marine Homicide Unit die ronddobbert op een speedboot als ze niet bezig is met het opvoeden van een onhandelbare tienerdochter.

Walker werkt samen met DS Michael McAndrews (Jamie Sives, Guilt (2019), Frontier (2016)) en DC Blair Ferguson (Katie Leung, The Peripheral, Roadkill (2020)), een expert in forensisch onderzoek, en DS Tyrone Clark (Ukweli Roach, Blindspot, Grantchester), een nieuwe agent op het bureau. Ook Kate Dickie (Game of Thrones, Marvel's Loki) Silvie Furneaux (Red Rose, Vigil) en Paul McGann (Doctor Who, Luther) speelden rollen in het eerste seizoen.

Annika

Hier is het plot voor de eerste aflevering van seizoen twee: "Annika volgt de scherpe, geestige en enigmatische DI Annika Strandhed terwijl ze de gespecialiseerde Marine Homicide Unit (MHU) leidt, die tot taak heeft de onverklaarbare en schijnbaar ondoorgrondelijke moorden te onderzoeken die aanspoelen in Schotse waterwegen. Gedurende de serie maakt Annika het publiek tot haar vertrouwelinge door de vierde wand te doorbreken en haar wrange observaties over de zaak en haar leven als alleenstaande moeder van een complexe tienerdochter te delen."

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen twee van Annika.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten