Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Nederlandse misdaadserie Anoniem

Er wordt een vervolg gemaakt op de Nederlandse misdaadserie Anoniem en Jeroen Spitzenberger (Oogappels) en Anniek Pheifer (Vliegende Hollanders) keren terug.

Anoniem is gemaakt door Diederik van Rooijen (De Stamhouder). De serie volgt (het gezin van) Jurre (Spitzenberger) en Sarah (Pheifer), die elk op hun eigen manier de misdaad bestrijden: Sarah is officier van justitie en Jurre groeit via social media uit tot een anonieme held.

Anoniem

"Anoniem is nog lang niet uitgestreden", vertelt Van Rooijen in een verklaring. "Dankzij zoveel trouwe volgers komt er een tweede seizoen voor de succesvolle crimeserie. Ik ben supertrots op wat we gemaakt hebben en dat Nederland Anoniem zo omarmd heeft. Het gevecht tegen de misdaad is voor Jurre en zijn familie pas begonnen!"

Afgelopen week bedankte Van Rooijen op Instagram al iedereen die Anoniem heeft gekeken op televisie en heeft gebingewatched via NPO Plus, waar de serie nog steeds te zien is.

In het eerste seizoen spelen ook Mies van Rooijen, Sil van der Zwan, Xiorèse Romero, Tarikh Janssen (De Spa), Teun Luijkx (Het jaar van Fortuyn), Peter Blok (Diepe Gronden), Jouman Fattal (Zina), Roeland Fernhout (Five Live), Marcel Hensema (Hollands Hoop) en Amazone Gonsalves hoofdrollen.

Wanneer de opnamen van het tweede seizoen beginnen is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer voor het eerste seizoen van Anoniem.
Video on youtube
Vorige aflevering
Hemingway
Hemingway
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
14 aug 2023 22:23 - 14 aug 2023 22:23
Ik ben er na 3 afleveringen me gestopt. Elke keer als dat hij iets ging doen dacht ik gelijk aan "You have failed this city". Dat en het slechte acteren.
Ik heb na Penoza en Overspel geen goede Nederlandse serie meer gezien of gevonden. En ja, ook daar was het acteren zeker niet altijd goed, maar het verhaal was tenminste OK.

Dit is een leraar zonder enige kennis van wapens of vechtsporten en ik moet geloven dat ie alles voor elkaar krijgt?
Reageer
Anoniem