Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Aquarius en Hannibal 'verbannen' naar de zaterdagavond

Twee seriemoordenaars zijn ‘verbannen’ naar de zaterdagavond. De ene seriemoordenaar Hannibal is al gecanceld en zal vanaf aflevering zeven op zaterdag 18 juli uitgezonden gaan worden om 22.00 uur. De finaledatum van Hannibal is dan op 29 augustus. Hoewel Amazon en Netflix beide inmiddels een vierde seizoen hebben afgewezen wordt er nog steeds naarstig gezocht naar een nieuw tehuis voor Hannibal.

Maar Aquarius, over seriemoordenaar Charles Manson, is al vernieuwd met een tweede seizoen door NBC. En het lijkt nu dat NBC 180 graden gaat draaien wat betreft de slecht bekeken serie Aquarius. Net als Hannibal gaat Aquarius per direct naar de zaterdagavond. Aquarius zal vanaf aflevering negen op zaterdag 18 juli om 21.000 worden uitgezonden. Dat betekent dat de laatste aflevering van het eerste seizoen op 15 augustus uitgezonden gaat worden.

Zal de degradatie betekenen dat Aquarius toch geen tweede seizoen gaat krijgen? Die draai zal dan niet als een verrassing komen. NBC heeft zijn beslissing, om Aquarius te vernieuwen, gebaseerd op de digitale cijfers en daardoor was het één van de meest verrassende beslissingen die NBC heeft genomen dit seizoen.

Aquarius staat nog steeds op de lijst van vernieuwde series voor 2015-2016, maar NBC kan met de beslissing om de serie naar zaterdag te verplaatsten zomaar van gedachten veranderen en Aquarius cancelen. Het zal niet de eerste keer zijn dat NBC van gedachten veranderd. NBC staat bekend als een meedogenloze serie moordenaar.

Wat denk jij, gaat NBC Aquarius cancelen? En gaat Hannibal een nieuw tehuis vinden?

David Duchovny speelt Sergeant Sam Hodiak in Aquarius
Vorige aflevering
I Will
I Will
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Elby
14 jul 2015 12:03 -
Aquarius vond ik erg saai ondanks het goede spel van David Duchovny en Hannibal gaat zo'n surealistische kant op dat het bijna niet meer te volgen is voor een gewone sterveling als ik. Dus als aan beide een eind komt ben ik daar niet rouwig om.
Reageer
avatar_CC11
14 jul 2015 12:15 -
Aquarius was in mijn ogen een teleurstelling en Hannibal kan me al een tijdje niet meer boeien, dus ik zie ze beiden liever afgevoerd worden en hoop dat er iets beters in hun
plaats komt.
Reageer
avatar_Inna1989
14 jul 2015 12:50 -
Aquarius mag van mij naar seizoen 1 ook wel gecanceld worden, vind er ook niet veel aan.
Voor mij niet de moeite waard om een 2e seizoen.
Maar helaas hebben we daar niks over te zeggen.
Je kan wel je mening geven, wat je ervan vindt.
Reageer
Aquarius