Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Archer eindigt met veertiende seizoen op FXX

Het is officieel. Archer loopt ten einde. De langlopende geanimeerde komedie wordt afgesloten met het komende veertiende seizoen.

Het veertiende seizoen gaat woensdag 30 augustus in première op FXX, met twee nieuwe afleveringen die om 22.00 uur beginnen en de volgende dag worden gestreamd op Hulu.

De half uur durende animatie-comedyserie volgt Sterling Archer, ingesproken door H. Jon Benjamin, terwijl hij door het veranderende landschap van de spionagewereld navigeert. In seizoen veertien vinden Archer en The Agency hun eigen weg met Lana aan het roer. Haar doel is om geld te verdienen en tegelijkertijd de wereld te verbeteren, maar ze ontdekt al snel dat het runnen van een spionagebureau niet zo eenvoudig is.

Archer

Archer ging in 2009 in première op FX en verhuisde in 2017 naar FXX. De serie kreeg tien Emmy-nominaties en won er vier, waaronder één voor beste animatieserie in 2016.

De stemmencast bestaat verder uit Aisha Tyler als Lana Kane, de spion met huwelijksproblemen, Judy Greer als Cheryl/Carol Tunt, de gekke kantoorassistente op zoek naar een speciale vaardigheid, Chris Parnell als de betrouwbare bedrijfsman Cyril Figgis, Amber Nash als de enthousiaste dader Pam Poovey, Adam Reed als de opportunist Ray Gillette en Lucky Yates als de experimentator-in-hoofd Algernop Krieger. Seizoen veertien heeft ook Natalie Dew als de nieuwe superagent van het team, Zara Khan.

Archer is gecreëerd door Adam Reed en wordt geproduceerd door Reed, Matt Thompson, Casey Willis en Mark Ganek bij Floyd County Productions. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Cold
Into the Cold
14x09
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Archer