Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paramount+ dropt nieuwe animatieserie ARK: The Animated Series op streamingdienst

De eerste zes afleveringen van ARK: The Animated Series, zijn nu exclusief te streamen op Paramount+ in de VS en Canada.

De serie, gebaseerd op de avonturenvideogame Ark: Survival Evolved, zal vanaf vrijdag 19 april in alle andere internationale markten van Paramount+ te zien zijn. Het zeven afleveringen tellende tweede deel van het seizoen wordt op een later tijdstip uitgebracht.

15055 poster ARK: The Animated Series

ARK: The Animated Series werd voor het eerst aangekondigd met een trailer tijdens de 2020 Video Game Awards en zou oorspronkelijk in 2022 in première gaan. De tweede trailer voorspelde een debuut in 2023. Sindsdien zijn er geen officiële updates van de premièredatum geweest en er is geen distributieplatform aangekondigd tot de verrassingspresentatie van vanavond door Paramount+.

De sterrencast bestaat uit Oscarwinnaars Michelle Yeoh en Russell Crowe, Gerard Butler, David Tennant, Oscar-genomineerden Jeffrey Wright en Elliot Page, Madeleine Madden en Vin Diesel.

ARK: The Animated Series is een meeslepende saga die zich uitstrekt over eeuwen van menselijke geschiedenis. Wanneer de 21e-eeuwse paleontologe Helena Walker (Madden) weer tot leven komt op een mysterieus oereiland dat bevolkt wordt door prehistorische beesten, moet ze leren overleven met nieuwe bondgenoten uit alle tijden, terwijl ze de ware aard van hun vreemde nieuwe wereld probeert te ontdekken.

ARK: The Animated Series is een productie van Lost Continent Entertainment en Lex + Otis en wordt geproduceerd door Jeremy Stieglitz en Jesse Rapczak, samen met Marc Diana, Doug Kennedy, Jay Oliva, James Baldanzi, Vin Diesel en Samantha Vincent voor ONE Race Films, Gerard Butler en Alan Siegel voor G-Base Entertainment, en Russell Crowe.

Stieglitz, Oliva, David Hartman en Sebastian Montes dienen als regisseurs en de serie is mede geschreven door Marguerite Bennett en Kendall Deacon Davis. Ark: Survival Evolved is een originele creatie van spelontwikkelaar Studio Wildcard.

Hieronder kun je de officiële trailer voor ARK: The Animated Series bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Element 6
Element 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
ARK: The Animated Series