Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
anonymous geeft "Ash vs Evil Dead - Seizoen 1" een 6.5.
Geschreven door anonymous op 9 Mei 2016.
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Ash vs Evil Dead - Seizoen 1

Nadat ik de eerste aflevering had gezien, kon ik eigenlijk niets anders doen dan ook de rest bekijken. Vooral doordat veel mensen zeiden dat ik het verhaal achter de serie niet precies begreep, was ik erg benieuwd naar de rest van de serie. Met wat achtergrondinformatie ben ik dan toch de rest van de serie gaan kijken. Zonder spijt.

De afwisseling is goed en dat is fijn om naar te kijken

Het grootste voordeel aan deze serie is de afwisseling. Het ene moment komt er een eng stukje voorbij en schrik je je eigenlijk dood. Soms had ik ook meer het idee dat ik naar een horrorfilm zat te kijken, terwijl ik daar eigenlijk een hekel aan heb. Het andere moment zat ik weer enorm te lachen. De hoeveelheid humor in deze serie is zeker heel hoog. De afwisseling is goed en dat is fijn om naar te kijken.

Ash vs Evil Dead
© Starz

Ash vs Evil Dead is vooral verrassend te noemen. De eerste aflevering vond ik vermakelijk en ik was wel benieuwd, maar ik had niet verwacht dat ik het eerste seizoen vrij snel zou hebben gezien. Hij was goed en hoe verder het verhaal kwam hoe verslavender ik de serie vond worden. Het was voor mij even inkomen maar ik snap zeker waarom fans deze serie zo grappig vinden.

Aangezien ik de andere films nooit heb gezien mis ik waarschijnlijk een stukje informatie. Toch heb ik dit niet helemaal als een belemmering gezien. Waarschijnlijk bekijk ik de serie hierdoor wel op een hele andere manier dan de mensen die deze films wel hebben gezien. Fans van de films zullen dit waarschijnlijk geweldig vinden, anders kan ik mij goed voorstellen dat de serie misschien niet helemaal je ding is. Het is een beetje overdreven geacteerd en eigenlijk niet zo’n hoogstandje. Toch is Ash vs Evil Dead gewoon leuk om te bekijken. Het moet je ding zijn, maar als het je ding is zal je zeker gaan genieten van dit seizoen.
Volg Ash vs Evil Dead
Vorige aflevering
The Mettle of Man
The Mettle of Man
03x10
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_gumstarr
09 Mei 2016 10:56 -
Dus je bent louter positief, maar hij krijgt een 6,5? Ok.
Reageer
avatar_CC11
09 Mei 2016 17:18 -
Al zullen er best wel mensen zijn die dwepen met de ku(l)tfilm uit 1981 van Sam Raimi die gemaakt werd met een budget van een paar kratten bier, een grote zak wiet en een doos play-doh voor de "special effects" vond ik, als ik hem vandaag terug zag, dat de film echt van het niveau van die effecten was.
Lamentabel dus.
Sam Raimi hangt heden ten dage niet meer af van plasticine om de "horror" tot in de huiskamer te brengen, een gegeven dat zeker in het voordeel van de serie spreekt.
Verder is het verhaal nog altijd een halve pagina groot en met even veel "diepgang" als vroeger maar gelukkig wordt de serie recht gehouden door haar humor, ook al is die niet altijd even sterk.
Want eerlijk gezegd, het neigt allemaal meer naar lachwekkend dan dat het angstaanjagend zou zijn.
Al bij al vind ik 6,5 wel een min of meer terechte score
Reageer
avatar_BlackBiker
25 okt 2019 12:36 -
Ik ben fan en heb genoten van deze serie. Vooral de humor en de compleet over the top bloederige effecten spreken mij aan. Meer komedie dan echt horror, hoewel er wel degelijk zeer spannende momenten in zitten.
Jammer dat hij is gecancelled.
Reageer
Ash vs Evil Dead