Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Atlantis krijgt geen derde seizoen

Atlantis krijgt geen derde seizoen

BBC One heeft bevestigd dat de fantasieserie Atlantis geen derde seizoen zal krijgen. De serie die in september 2013 in première ging met dertien afleveringen, kreeg in november 2014 een vervolg. Het tweede seizoen waarvan nog zeven afleveringen uitgezonden moeten worden, zal dus tevens het laatste seizoen zijn.

De BBC verklaarde: “De laatste zeven afleveringen van Atlantis zullen worden uitgezonden op BBC One in het voorjaar. Wij zouden graag Urban Myth Films en de cast en crew willen bedanken, maar de serie zal niet opnieuw in productie worden genomen. We zijn erg trots op beide seizoenen maar om het bereik van de BBC in drama te laten toenemen hebben wij deze moeilijke beslissingen moeten maken, want we willen nieuwe series blijven produceren.”

Het cancelen van Atlantis (die een opvolger was van Merlin) volgt direct na het cancelen van BBC Three’s In The Flesh, ook na twee seizoenen, waarvoor budgettaire redenen werden aangehaald.

Atlantis wordt door BBC America in de Verenigde Staten uitgezonden en ook daar zal de serie eindigen. Het is nog niet duidelijk hoe het tweede seizoen zal eindigen. Krijgt de serie een goed afgerond eind of zal het eindigen met een cliffhanger waardoor de fans nooit zullen weten hoe het zal aflopen met Jason, Pythagoras en Hercules?

Vind jij het vervelend dat weer een BBC serie na twee seizoenen wordt beëindigd?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Rodejong
28 januari 2015, 18:43
Jammer ja
0
tweemaalh
28 januari 2015, 23:45
Het is jammer, maar niet geheel onverwachts. De kijkcijfers waren nou niet echt goed te noemen, en ik vond de donkere toon in het tweede seizoen totaal niet aanslaan op de lichtere toon het eerste seizoen.
0
4thaarts
29 januari 2015, 09:37
Seizoen 2 was een hele verbetering op het eerste seizoen moet ik zeggen. Had gerust nog een derde bij mogen komen.
0
anonymous
29 januari 2015, 13:36
Het zou verboden moeten worden.. Dat cancelen van series voor ze afgelopen zijn.. Weet je hoeveel uur we er al in hebben zitten.. En dit is de zoveelste.. Jammer hoor.. Gr. Gk
0
dollepret
31 januari 2015, 13:53
Ik moet zeggen dat ik het tweede seizoen wat minder vind, tot nu toe, in vergelijking met het eerste seizoen. Dat neemt niet weg dat ik het een leuke serie vind en erg jammer dat het gaat stoppen. Ik hoop dat het einde niet eindigt met een cliffhanger, maar het zal vast geen afgerond einde krijgen en er zullen zeker nog wel een hoop vragen open blijven staan.
0
anonymous
7 februari 2015, 18:39
Ja ik ben het eens met Gkp, maak eens af waar je mee begint, zo is het niet leuk meer om nog series te volgen, want je bent nooit zeker of ze wel alles uitzenden.
Dit is zeer jammer, ik vond het een mooie serie, alle crew bedankt en veel succes verder.
0
Log in om een reactie achter te laten