Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Atypical begin juli in première

Het vierde seizoen van Atypical verschijnt begin op Netflix. Het zal het laatste seizoen van de Amerikaanse komedieserie zijn.

Het is al weer een tijdje geleden dat het derde, meest recente seizoen van Atypical verscheen. Deze zomer gaat het vierde seizoen van de komedieserie van start op Netflix. Het zullen de laatste afleveringen zijn die van Atypical op Netflix verschijnen, het is namelijk ook het laatste seizoen van de serie. Vorig jaar bestelde Netflix het vierde seizoen.

Atypical draait om de achttienjarige Sam (Keir Gilchrist, Delete) die een vorm van autistisch heeft. Hij begeeft zich in de glibberige datingwereld, dat levert grappige en pijnlijke situaties op. De rest van het gezin worstelt ook met van alles en nog wat. Moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh, Patrick Melrose) ging vreemd met een veel jongere barman en vervolgens werd dit ontdekt door haar echtgenoot Doug (Michael Rapaport, Prison Break) en Zus Casey (Brigette Lundy-Paine, Margot vs. Lily) is druk met haar eigen zoektocht in de liefde.

Video on youtube
Vorige aflevering
Dessert at Olive Garden
Dessert at Olive Garden
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Atypical