Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt eerste foto's van Avatar: The Last Airbender (2024)

De streamer geeft een eerste blik op de Vuurnatie-personages in Avatar: The Last Airbender, Netflix's live-action remake van de bekroonde Nickelodeon-animatieserie.

Geschreven door Albert Kim. De serie volgt Aang (Gordon Cormier), de jonge Avatar, terwijl hij de vier elementen (Water, Aarde, Vuur en Lucht) leert beheersen om het evenwicht te herstellen in een wereld die wordt bedreigd door de angstaanjagende Vuurnatie.

De streamer heeft dinsdag verschillende foto’s vrijgegeven van de Vuurnatie-personages, waaronder Daniel Dae Kim (foto hieronder, Hawaii Five-0) als Vuurheer Ozai, Paul Sun-Hyung Lee (The Mandalorian) als Generaal Iroh, Ken Leung (Industry) als Commandant Zhao en Elizabeth Yu als Prinses Azula, samen met een nieuwe afbeelding van Dallas Liu (PEN15) als Prins Zuko.

14192 Avatar 5

De officiële samenvatting: Water. Aarde. Vuur. Lucht. De vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden aanviel en uitroeide, de eerste stap die de vuurstuurders zetten om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren.

Maar als een licht in de duisternis ontstaat er hoop wanneer Aang (Cormier), een jonge Luchtnomaad – en de laatste in zijn soort – wakker wordt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Zuidelijke Waterstam, begint Aang aan een fantastische, actievolle zoektocht om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai. Maar met een gedreven kroonprins Zuko die vastbesloten is hen gevangen te nemen, zal het geen gemakkelijke taak zijn. Ze hebben de hulp nodig van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen.

Avatar: The Last Airbender staat gepland voor première in 2024. Bekijk hieronder nog vier foto's van Avatar: The Last Airbender (2024):

14192 Avatar 4

14192 Avatar 3

14192 Avatar 2

14192 Avatar 1
Vorige aflevering
Legends
Legends
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
25 okt 2023 15:04 -
Ondanks dat ik de zeer succesvolle animatieserie niet gezien heb ben ik toch benieuwd.
Reageer
Avatar: The Last Airbender (2024)