Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix geeft nieuwe foto's van personages vrij voor Avatar: The Last Airbender (2024)

Terwijl de première van Avatar: The Last Airbender op Netflix nadert, heeft de streamer nieuwe foto's gedropt om de Winterzonnewende te vieren.
Avatar: The Last Airbender (2024) is de live-action versie van de geliefde animatieserie en volgt Aang, de jonge Avatar, terwijl hij de vier elementen (Water, Aarde, Vuur en Lucht) leert beheersen om het evenwicht te herstellen in een wereld die bedreigd wordt door de angstaanjagende Vuurnatie.

14551 Avatar: The Last Airbender foto 1

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit acht afleveringen die op donderdag 22 februari verschijnen.

De officiële synopsis van de serie luidt: "Water. Aarde. Vuur. Lucht. De vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaart. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie aanviel en de Luchtnomaden uitroeide, de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren."

"Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Luchtnomade - en de laatste van zijn soort - ontwaakt om zijn rechtmatige plaats in te nemen als de volgende Avatar. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Fire Lord Ozai (Daniel Dae Kim). Maar met een gedreven kroonprins Zuko (Dallas James Liu) die vastbesloten is om hen te vangen, zal het geen gemakkelijke taak zijn. Ze zullen de hulp nodig hebben van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen."

Albert Kim is showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Jabbar Raisani en Michael Goi zijn uitvoerend producenten en regisseurs naast regisseurs Roseanne Liang (ook een co-uitvoerend producent) en Jet Wilkinson. Dan Lin en Lindsey Liberatore zijn de uitvoerende producenten van Rideback.

Hieronder kun je de nieuwe foto's en een nieuwe trailer voor Avatar: The Last Airbender (2024) bekijken.

De acteurs en hun personages op onderstaande foto's zijn Casey Camp-Horinket als Gran Gran, Danny Pudi als The Mechanist, Sebastian Amoruso als Jet, Arden Cho als June, Maria Zhang als Suki en Tamlyn Tomita als Yukari.

14551 Avatar: The Last Airbender foto 2

14551 Avatar: The Last Airbender foto 3

14551 Avatar: The Last Airbender

14551 Avatar: The Last Airbender foto 4

14551 Avatar: The Last Airbender foto 5
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Futsudo
27 december 2023, 14:09
Ik ben inmiddels begonnen met de animatie versie te kijken en kijk zeker uit naar deze live-action versie.
0
Futsudo
7 januari 2024, 14:10
Ik heb inmiddels de animatieserie van Avatar: The Last Airbender gezien zodat ik wat meer achtergrond heb ivm de live-action serie die op 22 februari wordt gereleased. Nu is mijn vraag of ik voor deze live-action release ook nog het vervolg The Legend of Korra moet kijken, of dat ik dit ook gewoon op een later tijdstip kan doen.
0
Log in om een reactie achter te laten