Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe trailer voor Avatar: The Last Airbender (2024) biedt eerste blik op Bumi, Nyla en anderen

Netflix heeft de officiële trailer van Avatar: The Last Airbender (2024) vrijgegeven.
"De Vuurnatie is een duister pad ingeslagen. En de wereld komt er misschien nooit meer bovenop. De wereld heeft de Avatar nodig. Het heeft jou nodig, Aang."

De trailer begint met de voice-over in een smeekbede aan Aang om de wereld te redden. In de video krijgen we ook een eerste blik op Bumi, de heerser van het Earth Kingdom van Omashu gespeeld door Utkarsh Ambudkar en het wezen Nyla dat wordt bereden door premiejager June (Arden Cho).

Avatar: The Last Airbender (2024)

Avatar: The Last Airbender (2024) is een adaptatie van de bekroonde en geliefde Nickelodeon animatieserie met dezelfde naam. De serie speelt zich af in een wereld die is verdeeld in vier naties: de Waterstammen, het Aarde Koninkrijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden. 'Benders' zijn mensen die het vermogen hebben om het element dat bij hun natie hoort telekinetisch te manipuleren en te beheersen, waarbij ze gebaren maken die gebaseerd zijn op Chinese vechtkunsten. De 'Avatar' is de enige persoon die alle vier de elementen kan buigen.

Gordon Cormier (Aang), Dallas Liu (Prince Zuko), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Paul Sun-Hyung Lee (General Iroh), Elizabeth Yu (Princess Azula) en Daniel Dae Kim (Fire Lord Ozai) vormen de cast van de serie die op donderdag 22 februari wordt uitgebracht.

Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) is showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Naast Kim zijn Dan Lin (Walker, Walker Independence) en Lindsey Liberatore (Walker) en Jabbar Raisani van Rideback de uitvoerende producenten, evenals Michael Goi (Swamp Thing (2019), American Horror Story). Goi, Roseanne Liang (ook een co-uitvoerend producent), Raisani en Jet Wilkinson regisseren.

Hieronder kun je de officiële trailer voor Avatar: The Last Airbender (2024) bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
26 januari 2024, 23:12
Heb pas geleden de animatieserie van Avatar: De Legende van Aang gezien en verheug me daarom ook zeer op deze live-action versie. De trailer ziet er alvast treffend en zeer goed uit. Ik hoop dan ook dat deze versie net zo goed en verslavend zal zijn als de animatie versie.
2
Log in om een reactie achter te laten