Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kyle XY's Matt Dallas gaat naar Baby Daddy

Matt Dalles zal te zien zijn in het tweede seizoen van Baby Daddy. Hij heeft een terugkerende rol als een nieuwe liefde voor Chelsea Kane's Riley gekregen.

In Baby Daddy speelt Jean-Luc Bilodeau de rol van Ben die navigeert door zijn nieuwe leven als single vader. Hierbij krijgt hij hulp van zijn moeder Bonnie (Melissa Peterman), broer Danny (Derek Theler) en zijn twee goede vrienden Riley (Chelsea Kane) en Tucker (Tahj Mowry).

Dallas zal zich herenigen met co-ster Bilodeau en speelt de hardwerkende Fitch Douglas, de typisch perfecte jongen welke ruig, maar gevoelig, toegewijd maar ook laid back is. Riley valt meteen voor hem en dit roept onbewust jaloezie bij Ben op, welke net gevoelens aan het ontwikkelen was voor haar.

Hij zal in de laatste drie afleveringen van het tweede seizoen voorkomen waarvan de productie volgende week zal beginnen.

Dallas is het best bekend voor het spelen van de rol van Kyle in Kyle XY, de jongen zonder navel. Daarnaast is hij te zien geweest in Eastwick en Entourage. Bilodeau had in Kyle XY een rol als Kyle's jongere broertje.

Afgelopen augustus werd Baby Daddy vernieuwd voor een tweede seizoen en deze zal terugkeren in de lente van 2013.
Vorige aflevering
Daddy’s Girl
Daddy’s Girl
06x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Baby Daddy