Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer onthuld voor Bad Monkey van Apple TV+

Apple TV+ heeft een trailer onthult voor de misdaadserie Bad Monkey met Vince Vaughn in de hoofdrol.

Bill Lawrence's verfilming van Bad Monkey, gebaseerd op de komische roman van Carl Hiaasen uit 2013, is een lang passieproject van de succesvolle producent en gaat binnenkort in première. Apple TV+ heeft nu de eerste trailer van de serie laten zien.

15770 Bad Monkey foto

Het mysteriedrama wat zich afspeelt in Florida vertelt het verhaal van Andrew Yancy (Vince Vaughn), een voormalig rechercheur van de politie in Miami wiens overplaatsing naar de Keys er al snel toe leidde dat hij van het korps werd gehaald om als gezondheidsinspecteur te gaan werken.

Wanneer een bevoorrechte toerist tijdens een vistochtje een menselijke arm aan de haak slaat, wordt Yancy betrokken bij een moordmysterie waarvan hij denkt dat de oplossing hem zijn penning kan teruggeven.

L. Scott Caldwell, Rob Delaney, Meredith Hagner, Natalie Martinez, Alex Moffat, Michelle Monaghan, Ronald Peet en een kapucijnaap die de primaat uit de titel speelt, vormen het komisch grote ensemble van vreemde personages die met de zaak te maken hebben.

Gastacteurs zijn onder andere Scrubs-acteur en herhaaldelijk met Lawrence samenwerkende Zach Braff, Ashley Nicole Black, Scott Glenn, John Ortiz en Lawrence's singer-songwriter dochter, Charlotte Lawrence. Bad Monkey is het televisiedebuut van de jonge Lawrence.

De serie van tien afleveringen zal wekelijks verschijnen tot 9 oktober nadat de eerste twee afleveringen op woensdag 14 augustus zijn uitgezonden. Het is een gunstige premièredatum voor Apple TV+, dat net klaar is met de succesvolle serie Presumed Innocent, dat onlangs is vernieuwd met een tweede seizoen.

Net als Presumed Innocent maakt Bad Monkey deel uit van de reeks series die Apple heeft weten te filmen voordat 2023 toesloeg voor een nogal weelderige kalender van 2024.

Lawrence's derde serie op Apple TV+, na hitserie Ted Lasso en opvolger Shrinking, is Bad Monkey ook afkomstig van Warner Bros Television en Lawrence's Doozer Productions.

Ondanks een omvangrijke catalogus van mysterieromans, waarvoor pogingen zijn ondernomen om ze te ontwikkelen, is dit Hiassans eerste televisie-verfilming. Een van zijn kinderboeken, Hoot, werd in 2006 verfilmd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

avatar_Futsudo
31 jul 2024 15:38 - 31 jul 2024 15:55
Na de hitseries Ted Lasso, die inderdaad goed is, en Shrinking, wat zeer vermakelijk is, ben ik zeker benieuwd naar deze Bad Monkey die tevens van Warner Bros Television en Lawrence's Doozer Productions afkomstig is.
Reageer
Bad Monkey