Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum en eerste foto onthuld voor Bad Sisters seizoen twee van Apple TV+

De start van seizoen twee van de duistere moord-mysterieserie Bad Sisters van Sharon Horgan is onthuld door Apple TV+.

Seizoen twee blijft het leven volgen van de gezusters Garvey, gespeeld door Sharon Horgan als Eva, Anne-Marie Duff als Grace, Eva Birthistle als Ursula, Sarah Greene als Bibi en Eve Hewson als Becka.

15892 Bad Sisters s2

Twee jaar na de "toevallige dood" van de mishandelende echtgenoot van Grace zijn de hechte zussen Garvey verder gegaan, maar wanneer waarheden uit het verleden weer boven water komen, staan de dames weer volop in de schijnwerpers, zijn de verdenkingen groot, worden er leugens verteld, geheimen onthuld en moeten de zussen uitzoeken wie ze kunnen vertrouwen.

Tot de nieuwe en terugkerende cast behoren Fiona Shaw, Owen McDonnell, Thaddea Graham, Barry Ward, Michael Smiley, Saise Quinn, Daryl McCormack, Yasmine Akram, Jonjo O'Neill, Peter Claffey, Deirdre Mullins, Lorcan Cranitch, Liz Fitzgibbon en Justine Mitchell.

Het eerste seizoen van Bad Sisters werd bekroond met een BAFTA Television Award voor Beste Dramaserie, naast een prijs voor Beste Bijrol voor hoofdrolspeelster Anne-Marie Duff. De serie ontving ook een Peabody Award en vier Emmy Award-nominaties, waaronder de eerste nominatie voor Horgan als hoofdrolspeelster en Voortreffelijke Casting voor een Dramaserie, Voortreffelijke Script voor een Dramaserie en Voortreffelijke Regie voor een Dramaserie. Bad Sisters is ook erkend door de WGA, de Critics Choice Awards, de Royal Television Society en de Irish Film and Television Awards.

De serie wordt geproduceerd door Horgan, Faye Dorn en Clelia Mountford voor Merman. Dearbhla Walsh is ook uitvoerend producent en regisseur. Overige uitvoerende producenten zijn Bert Hamelnick, Michael Sagol, samen met Dave Finkel en Brett Baer, die de serie hebben aangepast van de Belgische versie van de serie Clan, die werd gecreëerd door Malin-Sarah Gozin, die ook als uitvoerend producent optreedt. Bad Sisters wordt geproduceerd door Merman Television en ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.

Bad Sisters keert terug op woensdag 13 november op Apple TV+. Het tweede seizoen begint met twee afleveringen, gevolgd door wekelijks één aflevering, elke woensdag tot en met 25 december op Apple TV+. De streamer heeft ook een first-look foto van seizoen twee vrijgegeven (zie boven).
Vorige aflevering
Saving Grace
Saving Grace
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bad Sisters