Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Ballers

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Ballers. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Ballers
DWAYNE JOHNSON speelt de hoofdrol in deze nieuwe comedyserie van HBO. Een groep Amerikaanse voetballers zoekt uit waar het spelletje stopt en het echte leven begint. De serie speelt zich af in het warme Miami, en draait om de gepensioneerde football-superster en financieel manager Spencer Strasmore (Johnson) en zijn naaste vrienden en cliënten – allemaal pro’s op het veld, maar beginners in het leven daarbuiten. Met rollen van John David Washington (voormalig Amerikaans voetballer), Omar Miller (CSI: Miami), Troy Garity (Barbershop) en Rob Corddry (Hot Tub Time Machine).
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Donovan W. Carter John David Washington Omar Benson Miller Dwayne Johnson Rob Corddry
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Ballers:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Ballers. Om welke van de vier grote sport competities in America draait het in Ballers seizoen 1?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
23 jun 2016 11:29 -
Leuke serie!
Reageer
Ballers