Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Bancroft in februari op NPO 3

Bancroft is een Britse politieserie van de zender ITV. Deze maand is het tweede seizoen verschenen.

Elizabeth Bancroft, een briljante politieagente gespeeld door Sarah Parish, stelt heel haar leven in dienst van de politie. Als gevolg daarvan is ze geliefd bij haar collega's en haar promotie tot Chief Superintendent lijkt verzekerd. Bancroft leidt een operatie om de kwaadaardige Kamara-bende neer te halen. Dit doet ze met dubieuze methoden, maar het meest gewelddadige lid van de bende, Athif Kamara (Amit Dhut), regeert de stad met ijzeren vuist, zodat het moeilijk is om haar methoden af te keuren.

Nadat er twee doden in woning van Bancroft worden aangetroffen en het om moord lijkt te gaan, wordt de nieuwe collega van Bancroft – Jake Harper, gespeeld door David Avery– op het onderzoek gezet. Dat de zoon Joe van Bancroft (Adam Long) ook een bekende is van de slachtoffers, maakt de zaak nog ingewikkelder.

Video on youtube


Vanaf 31 januari is het tweede seizoen van Bancroft te zien op NPO Start Plus. En vanaf 22 februari start het tweede seizoen ook op NPO 3. Of de serie een derde seizoen krijgt is nog onduidelijk. Bedenkster Kate Brooke heeft laten weten dat wel graag te willen maken.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
02x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bancroft