Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Het derde seizoen van Barry heeft startdatum

De met een Emmy bekroonde duistere comedy Barry van HBO zal in april van start gaan.

In het nieuwe seizoen van acht afleveringen probeert Barry (Bill Hader) wanhopig zijn gewelddadige verleden achter zich te laten ten gunste van zijn hervonden passie. Maar de dingen zullen rommelig worden als hij probeert zich te ontworstelen aan de wereld van contractmoorden en zich volledig onderdompelt in acteren.

Hoewel Barry veel van de externe factoren die hem tot geweld dreven, heeft geëlimineerd, ontdekt hij al snel dat dit niet de enige krachten waren die in het spel waren. Wat is er met zijn eigen psyche dat hem in de eerste plaats ertoe bracht een moordenaar te worden? In seizoen drie proberen Barry en de andere personages de juiste keuze te maken.


Bill Hader, Sarah Goldberg en Henry Winkler

Op 24 april om 22.00 uur zal het langverwachte derde seizoen, dat is uitgesteld vanwege de Covid-pandemie van start gaan.

"Er valt nog veel te ontdekken", zei Hader. "Zijn eigen botte manier om met zichzelf in contact te komen, doet uiteindelijk veel mensen pijn. Ik denk niet dat hij wist in hoeverre hij mensen pijn heeft gedaan, dus dit seizoen denk ik dat hij dat een beetje aan het leren is."

Zijn medespeler Sarah Goldberg voegt eraan toe: "Alle personages in de show worstelen constant met wie ze willen zijn, wie ze denken dat ze zouden kunnen zijn, [wat deze] betere versie van zichzelf is."

Terugkerende cast bestaat uit Stephen Root als Monroe Fuches, Barry's voormalige begeleider die momenteel ondergedoken is; Sarah Goldberg als Sally, Barry's vriendin midden in de lancering van haar eerste tv-serie; Anthony Carrigan als Noho Hank, hoofd van de Tsjetsjeense maffia in LA; en Henry Winkler als Gene Cousineau, Barry's voormalige acteerleraar die rouwt om het verlies van zijn vriendin, rechercheur Janice Moss.

Sarah Burns keert terug voor seizoen drie als vaste cast in de rol van detective Mae Dunn. Terugkerende terugkerende cast omvat D'Arcy Carden als Natalie Greer.

Seizoen drie van Barry is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Alec Berg en Hader; uitvoerend geproduceerd door Hader, Berg, Aida Rodgers en Liz Sarnoff; en geproduceerd door Julie Camino. Andere schrijvers van seizoen drie zijn Emma Barrie, Jason Kim, Emily Heller, Duffy Boudreau en Sarnoff.
Video on youtube
Vorige aflevering
wow
wow
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Barry